DE VERGETEN GROEP

Jaloe Fotografie

Category: Picture books
  • (2)

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laat je meenemen in de openhartige verhalen van inspirerende vrouwen over hun leven met kanker. Soms getekend door het leven, maar ondanks alles vinden ze allemaal de oerkracht om door te gaan. Hoe is het voor deze vrouwen om het gevoel van eigenwaarde te verliezen en weer terug te vinden? Ervaar de heftige emoties waaraan eenieder wordt blootgesteld. Ontdek bovendien hoe deze vrouwen in een schitterende fotosessie laten zien dat zij bovenal charme en uitstraling hebben. De vergeten groep is een stimulerend boek voor de mensen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.

From the book

De netto-opbrengst van dit boek komt geheel ten goede aan het KWF kankerfonds.
Marga is in het dagelijks leven administratief medewerkster bij een bank. Ze werkte mee aan dit project omdat ze de bevriende fotograaf graag wilde steunen met dit unieke project. Ook draagt zij het KWF een warm hart toe. "Vrijwel dagelijks word je geconfronteerd met deze vreselijke ziekte en de gevolgen daarvan. Kijk om je heen: collega’s, vrienden of familie. Vrijwel iedereen kent wel iemand in zijn omgeving of heeft er zelf direct mee te maken. Er kan niet genoeg aandacht aan worden besteed en daar is geld, veel geld voor nodig. Vandaar mijn steun. Het was leuk om te doen, maar vooral het initiatief vond ik geweldig. Ik hoop dan ook dat dit project zijn doel gaat bereiken en het velen een goed gevoel van eigenwaarde geeft."

About the author

"Ik ben geboren in oktober 1949 te Amsterdam. Tot 2010 ben ik buschauffeur geweest in de hoofdstad. Ik ben toen een fotostudio begonnen (Jaloe Fotografie) en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn eerste vrouw is in 1996 overleden aan longkanker. Ik heb toen heel veel steun gehad van het KWF. Daarom ben ik zo blij dat ik nu wat terug kan doen."

Reviews

2015-06-01 12:17:05 | By: Keith Richards | Rating:
zeer goed boek

2013-01-11 12:55:29 | By: Christina
Een hele eer om hier aan mee te mogen werken! Ik heb dan ook met enthousiasme meegewerkt aan dit project.
Heb de ontroerende verhalen gelezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

DE VERGETEN GROEP

Author:

Jaloe Fotografie

Category:

Picture books

Number of pages:

78

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

23-11-2012

ISBN:

978-94-620-6500-0 / 9789462065000

Price:

€ 15,95

Language

Dutch

Rating:

  • (2)