Pas op Laura!

Loïs Jothmann

Category: Youth books

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laura is een meisje van 12 jaar. Stuk voor stuk verdwijnen familieleden en vrienden van haar. Op zoek naar de oplossing van dit mysterie, loopt ook Laura groot gevaar. Wordt ze zelf ook slachtoffer of weet ze het antwoord op dit raadsel te vinden? Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is iedereen wel even betrouwbaar?

From the book

De dodelijke stilte was genoeg voor Laura om te kunnen weten dat dit foute boel was. Snel rende ze naar de deuren maar die gingen krakend dicht. De windvlaag waaide de kaarsen uit. Het was pikdonker. Laura keek angstig om zich heen. Ze kon niemand meer zien. Er klonken voetstappen vanaf de trap. Er kwam iemand naar haar toe. Was dit een complot? Hadden Jason en Amalia dit bedacht als grap? Vast niet, dat was onmogelijk dacht Laura.
‘Laura ik ben het, Arron, ben jij dat?’, zei de stem vanaf de trap.
‘Ja, kom snel! Ik moet zoeken naar Jason’, zei Laura. Op dat moment klonk een gil.
‘Jason!’, zeiden Laura en Arron tegelijk. Ze renden naar de deuren. Opeens stopte de trein en ze schoten naar voren. De kapotte lichten sprongen aan maar niets van Jason te bekennen. Laura en Arron liepen naar de cabine van de machinist toe. De deur ging niet open, er zat een briefje op. “Lieve Laura, pas goed op! Ik kan je helaas niet terug zien. Let goed op jezelf en probeer je uit de nesten te werken! Kijk in mijn dagboek voor meer informatie. Groetjes Jason” las Laura. Er rolde een traan over haar wang. Arron keek hopeloos naar het snikkende meisje. Ze huilde tranen met tuiten om haar broertje. Arron pakte het briefje. Er zaten spetters bloed op...

About the author

"Ik was altijd al erg dol op verhalen en boeken. Mijn kleuterjuf zei al dat ik later schrijfster zou worden, omdat ik mooi kon vertellen en prachtige verhalen verzon. Ik hou ook van voetballen, dat doe ik al vanaf mijn vierde. Op dit moment zit ik in groep 8, maar ik ben begonnen met dit boek toen ik in groep 6 zat. Het is supergaaf dat mijn droom nu al uitkomt. Ik hoop dat de lezers het spannend vinden."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pas op Laura!

Author:

Loïs Jothmann

Category:

Youth books

Number of pages:

44

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

14-12-2012

ISBN:

978-94-620-6531-4 / 9789462065314

Price:

€ 13,45

Language

Dutch