Het Heksenland

Danni Heuts

Category: Youth books

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Floortje ’s morgens opstaat en naar beneden gaat, miauwt haar hond, ziet haar zusje eruit als een panter en praat haar vader achterstevoren! Op school merkt ze dat er nog veel meer niet klopt; meesters laten heel veel windjes, juffen schreeuwen rond 12 uur en ieder kind ziet eruit als een dier. Later hoort Floortje dat zij degene is die het Wiedewoud, het grootste woud van de wereld, moet redden door de trollen te helpen. Floortje beleeft een enorm avontuur in het Heksenland met haar oude vrienden en vrienden die ze tijdens het avontuur maakt.

From the book

“Ik help!” Floortje zet een stap naar voren.
“Wij ook!” De anderen stappen ook naar voren.
“Ik geef jullie vleugels. Jullie zullen veel over water moeten vliegen om in het gebied van de Heks te komen.” De koning wijst naar rechts. Daar ziet iedereen dat het land ophoudt en een grote oceaan begint.
“Maar, wij zijn dieren. We zijn veel te zwaar om te vliegen!” Larai wijst naar Sacha, Annet en zichzelf.
“Maak jullie geen zorgen.” De koning maakt een beweging met zijn handen en opeens zien Annet, Sacha en Larai er heel gewoon uit, net gewone mensen. De koning maakt nog een beweging met zijn handen. Dan beginnen de meisjes vleugels te krijgen! Kai heeft al vleugels omdat hij een elf is. Zijn vleugels zien eruit als bladeren van een boom. Die van Sacha, Annet en Larai lijken op zonnebloembladeren en die van Floortje zijn het allermooiste. Ze lijken op de vleugels van een vlinder. Ze zijn roze met blauw en ze glinsteren een beetje.
“Wauw! Floortje, je hebt echt prachtige vleugels!” Iedereen kijkt naar haar prachtige vleugels.
“Dankjewel.” Floortje begint te blozen.
“Kom op, we moeten gaan! Geen tijd te verliezen”, zegt Kai.
“Maar waar moeten we naartoe?” Floortje kijkt eerst de koning en dan Kai vragend aan.
“Als het goed is, heeft een van de zeemeerminnen bij het Regenboogmeer een kaart voor ons, waar alle eilanden van het Heksenland op staan. Ik weet zonder kaart hoe ik bij het Regenboogmeer kan komen. Een vriend van mij, zeemeerman Jesse, woont daar.”
“Nou, waar wachten we dan nog op?”, vraagt Sacha. De vier meiden en Kai gaan op pad naar de Zeemeerminnenmeren.

About the author

"Ik ben vijftien jaar oud en, je raadt het al, een van mijn hobby's is verhalen schrijven. Op de basisschool, toen ik in groep 5 zat, ben ik begonnen met kleine verhalen van één bladzijde te schrijven. Een paar jaar geleden ben ik echt grote verhalen met meerdere hoofdstukken gaan schrijven. Mijn grootste wens is in vervulling gegaan: mijn boek Het Heksenland is uitgegeven! Een verhaal dat je meeneemt naar alle uithoeken van de fantasiewerelden."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Heksenland

Author:

Danni Heuts

Category:

Youth books

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

04-01-2013

ISBN:

978-94-6206-569-7 / 9789462065697

Price:

€ 14,45

Language

Dutch