Grijze jeugd

Ingeborg Kriegsman

Category: Novels

€ 19,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Angela krijgt een relatie met een getrouwde man, maar ze voelt zich hier niet goed bij. Wanneer ze enige tijd later naar Sardinië gaat om daar haar schilderijen te exposeren, ontdekt ze dat ze hem helemaal niet mist en begint ze te twijfelen. Ze woont in Alghero in het huis van iemand die tijdelijk niet aanwezig is. Maar wanneer deze man onverwacht terugkomt naar het eiland, krijgen ze al snel een seksuele relatie die langzaam overgaat in een liefdesrelatie. Door hem komt ze terecht in een compleet andere wereld, namelijk de wereld van de muziek en de paparazzi.

From the book

Ze had geen idee wat ze zich moest voorstellen bij het huis waar ze de komende tijd zou wonen en toen ze het uiteindelijk zag was ze totaal verrast. Het huis was vanaf de weg niet te zien geweest. Met de afstandsbediening die ze had gekregen opende ze het hek, dat zich direct weer sloot toen ze er doorheen was, en vervolgens reed ze over een kleine oprijlaan naar een prachtige villa. De oprijlaan was omringd door pijnbomen en struiken die al het zicht op het huis wegnamen vanaf de weg. Wat een prachtig huis en zo groot! Dit leek absoluut niet op het kleine huisje waar ze naar had gevraagd. Ze opende de voordeur en kwam uit in een grote hal met een brede trap naar de bovenverdieping.
Op een tafeltje vond ze een handgeschreven brief van de eigenaar, waarin werd uitgelegd welke kamer voor haar was, de inlogcode voor het draadloze internet en nog wat algemene zaken die ze moest weten. Ook zijn mobiele telefoonnummer stond in de brief. Bij calamiteiten mocht ze hem altijd bellen. De brief was ondertekend met Francesco.
Ze keek omhoog en zag boven het tafeltje het portret hangen van een man met een krachtig gezicht en ogen die een magnetiserende uitwerking op haar hadden. Kijkend naar het schilderij voelde ze een kriebel in haar onderbuik. Het was het portret van iemand die ze heel graag zou willen kennen en die zeer basale gedachten bij haar opriep.
Abrupt draaide ze zich om en haalde haar bagage uit de auto. Steeds wanneer ze in de hal kwam voelde ze de uitwerking van het schilderij. Dit was heel verwarrend.

About the author

"Ik heb de eerste elf jaar van mijn leven in Sint-Pancras gewoond, waarna ik verhuisde naar Ede. In 2008 heb ik in eigen beheer het boek Jan Hus, de waarheid zal overwinnen uitgebracht. Naast het schrijven van artikelen over het Omgevingsrecht, ben ik in het voorjaar van 2012 begonnen met schrijven van fictie en Grijze jeugd is hiervan het eerste resultaat. Ik laat mij tijdens het schrijven inspireren door muziek en mijn liefde voor Tsjechië en Italië."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Grijze jeugd

Author:

Ingeborg Kriegsman

Category:

Novels

Number of pages:

264

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

04-01-2013

ISBN:

978-94-620-6588-8 / 9789462065888

Price:

€ 19,45

Language

Dutch