Het geliefde kind

Loïs Goris

Category: Novels
  • (1)

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Carice, in de bloei van haar leven, staat aan het begin van wat een prachtig sprookje zou moeten worden. Als aanstaande van een succesvolle zakenman, omringd door goede vriendinnen en met een vaste baan kan er niets meer in de weg staan. Maar schijn bedriegt. Als de waarheid naar boven komt, staan haar baan, het huwelijk met Thomas en de vriendschap met Ellis op instorten. Terwijl Carice haar leven weer op de rit probeert te krijgen en Thomas onvindbaar lijkt, kampt Ellis met een nog groter probleem. Is er nog tijd om nader tot elkaar te komen of is alles voorgoed kapot?

From the book

Ze lag zo stil en vredig in mijn armen dat het leek alsof er niets slechts meer zou kunnen gebeuren. Alsof alle ellende uit de wereld zou verdwijnen zodra ze haar ogen zou openen. De tijd was onze enige vijand. Ik keek naar het levenloze lichaam dat roerloos op het bed lag en slikte mijn laatste tranen weg. Er was geen tijd, geen mogelijkheden, geen oplossingen, ik was te laat. Zonder het kleine wonder in mijn armen was dit een einde geweest van datgene waar ik al maanden tegen streed. Maar het was geen einde, zij was er. We konden haar overlaten aan een lot waarvan de uitkomst hetzelfde zou blijven. Of datgene doen waarvan ik in mijn hart voelde dat het juist was.
Ik zag de angst in Finns ogen en voelde mijn hart in mijn keel. Eenmaal buiten zoog ik wanhopig zo veel mogelijk frisse lucht naar binnen in een poging niet te moeten braken. Het was vreselijk haar daar te moeten achterlaten. Ik voelde me zwak omdat ik me er niet toe kon zetten haar levenloze lichaam voor de laatste keer aan te raken, afscheid te nemen. Maar ik had afscheid genomen, ik liet haar laatste wens in vervulling gaan…

About the author

"Ik ben geboren op 8 augustus 1994 te Veldhoven. Mijn liefde voor schrijven uitte zich al op het moment dat ik een pen vast kon houden. Zo weet ik mij te herinneren dat ik met mijn oma, een blocnote en een pen door de straten liep en alles opschreef. Ik ben ontzettend vereerd en enthousiast over het feit dat mijn verhaal nu tot een boek is omgetoverd en wens jullie allen veel leesplezier!"

Reviews

2013-03-27 14:46:52 | By: Ruby | Rating:
Ik heb het boek gelezen en het was erg leuk! Meestal doe ik weken over een boek maar deze las ik vlot en gemakkelijk. Een echt plezierige schrijfstijl dus, die niet te simpel is maar goed te begrijpen en te lezen is. Het verhaal op zich is bijzonder. Er gebeuren veel dingen, soms heb je boeken waar dit hinderlijk is, maar bij dit boek is het perfect in balans wat het maakt dat je geboeid blijft. Los van het feit dat er veel gebeurt zit er toch wel degelijk een hoofdprobleem in wat duidelijk aan het licht komt en erg spannend is. De humor in dit boek is ook echt uitstekend, het ene moment zit je met kriebels in je buik van spanning en het andere zit je te lachen om een van Carice haar geniale acties. Ook bevat dit boek een prachtig sprankje van sprookjesachtige romantiek wat gecombineerd is met de sociale omstandigheden van het hier en nu. Ik kan niet meer zeggen dan dat het echt de moeite waard is om te lezen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het geliefde kind

Author:

Loïs Goris

Category:

Novels

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

15-02-2013

ISBN:

978-94-620-6704-2 / 9789462067042

Price:

€ 17,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)