Verborgen

Ida Kalkman

Category: Thrillers
  • (2)

€ 18,65
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nick Kusters vindt bij de verbouwing van zijn huis een voorwerp van onschatbare waarde. Hij houdt dit verborgen voor zijn vrouw. Met behulp van een vriend probeert hij het te verkopen. Maar een derde partij is op de hoogte van de vondst. Die persoon wil het voorwerp ten koste van alles in handen krijgen. In de omgeving van het dorp waar de Kusters wonen, wordt regelmatig ingebroken. Het team van Hoofdinspecteur Mark de Wit wordt ingezet om deze inbraken op te lossen. Daarbij worden zij geconfronteerd met nietsontziende tegenstanders. Dan vindt een visser een lichaam in de rivier...

From the book

Hoeveel kon hij nog verdragen? De ene klap was gevolgd op de andere. Die kerel had geen lichaamsdeel overgeslagen en wist precies de gevoelige plekken te vinden. Bij de herinnering voelde Nick zijn testikels samentrekken. Iedere klap werd gevolgd door de zelfde vraag:
"Waar is het?"
Hij wist natuurlijk wel waar het was. Maar hij wist één ding zeker, als hij het vertelde tekende hij gelijk zijn doodvonnis. Hij zou hier niet levend vandaan komen. Zijn enige hoop was dat hij het vol kon houden totdat... Tot dat wat? Robina hem vond? Zij de politie waarschuwde en die hem zouden vinden? Zijn vrouw wist niet eens waar hij was. Zij wist alleen dat hij niet thuisgekomen was. Waarschijnlijk dacht ze dat hij weer vreemd ging. En dat kon hij haar niet eens kwalijk nemen. Zo heel erg trouw was hij niet. Na zijn laatste escapade met een collegaatje van de bank was Robina door het lint gegaan. Ze had al zijn dure ondergoed aan het Leger des Heils gegeven. "Dat heb je toch niet meer nodig! Jij loopt altijd in je blote kont."
Nu droeg hij ondergoed van de Hema en niet meer van Björn. Uiteindelijk had ze het hem vergeven. Maar vergeten? Hij verging van de pijn in zijn schouders. Zijn tenen raakten net de vloer. De kerel die hem had mishandeld, was even de kamer uit. Hij hoorde stemmen maar kon niets verstaan. Ze waren dus met meer personen. Hij vond dat niet geruststellend. Er liep iets langs zijn gezicht, hij likte een druppel op. Bloed natuurlijk, hij herkende de metaalachtige smaak. Wanhopig keek hij in het rond. Lege kamer, geen meubels, niets aan de muren. Niets dat hem kon helpen. Hij wist niet waar hij was, hij herkende niets. Wat kon hij doen?

About the author

"Mijn passie voor het schrijven dateert uit mijn vroege jeugd. Mijn vader was politieagent. Mede door zijn verhalen is mijn interesse voor misdaad ontstaan. Dat mijn ‘eersteling’ een thriller zou zijn met een memorabel politieteam, lag voor de hand. Ik woon samen met mijn man in de Betuwe. Mijn eerste thriller Nooit Gedacht (uitgegeven door Boekscout.nl) speelde zich daar af. Ook met mijn tweede boek blijf ik weer dicht bij huis, in de Betuwe."

Reviews

2017-11-30 14:43:15 | By: Peter Vos | Rating:
Een heerlijk boek om te lezen. De gebeurtenissen zijn een goede mengeling van spanning, wreedheid, moord, verdriet, liefde en trouw. Gevoelens en daden die beurtelings grote invloed hebben op de personen in dit verhaal. Je kunt goed meeleven met de personen. Sommige gebeurtenissen zou je zelf willen beleven, andere beslist niet. Spannend tot het eind.

2017-11-12 15:30:23 | By: Marja Vos | Rating:
De vorige week las ik 'Nooit gedacht', de eerste thriller van Ida Kalkman. Hier heb ik van genoten. Op deze regenachtige zondag las ik haar twee boek 'Verborgen'. Hiermee heeft de schrijfster zichzelf overtroffen. Een spannend verhaal dat je in één keer uit wilt lezen. Wie zit er achter die moorden? Ik hoop dat de schrijfster snel weer met een nieuw boek komt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verborgen

Author:

Ida Kalkman

Category:

Thrillers

Number of pages:

216

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-04-2013

ISBN:

978-94-620-6861-2 / 9789462068612

Price:

€ 18,65

Language

Dutch

Rating:

  • (2)