Leven in Liefde

Roelof Oudman

Category: Spirituality

€ 18,75
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Spiritualiteit lijkt weleens zweverig. Maar dat hoeft het niet te zijn. Leven in Liefde geeft heldere uitleg over onder andere co-creatie en de Karmaleer. Verder vind je in dit boek praktische adviezen over hoe je bewuster kunt omgaan met keuzes in je leven. De auteur nodigt de lezer nadrukkelijk uit om te oefenen. Kies bewust vanuit welke kernwaarden jij jezelf in de wereld wilt zetten. En onderzoek of je daden daar ook mee samenvallen. Als het je lukt om in die richting te groeien, ervaar je meer mentale vitaliteit en misschien ook meer geluk in je leven.

From the book

Een Unieke Kans, en …Het belang van Leven in Liefde

Ons -tijdelijk- verblijf in de vergankelijkheid is te zien als een ‘Unieke Kans’.
Ieder mens krijgt bij de conceptie een nieuw, materieel lichaam. In de samensmelting van eicel en zaadcel zit ook het ‘moment van bezieling’. Een klein deeltje van de ‘eenheid van de Geest’ daalt in/manifesteert zich in het embryo.

Bij de eicel en zaadcel speelden de zielsfrequenties van de ouders een rol bij het zich ‘bekendmaken’ aan de indalende ziel. Geen ziel komt ‘per ongeluk in een willekeurige baarmoeder’ terecht.
Voor lichaam en geest van het nieuwe kind bestaat al een ‘program des levens’, te benoemen als ‘Karma’. Door de onwrikbare wet van oorzaak en gevolg is deze geboorte voor dit kind bij deze ouders helemaal ‘de bedoeling’. Over de werking van Karma staat in de leerstukken nog heel veel meer opgetekend.

Teleurstellingen, ziektes en ‘botsingen van allerlei aard’ volgen elkaar een leven lang op. Elke daad, elke gedachte, ieder woord dat we denken en spreken kan ons ‘geestelijk kapitaal’ aantasten of uitbreiden. Van alle keuzes die we daarbij maken leert onze ziel/onze geest. Elk leven is daardoor belangrijk, ongeacht de duur ervan. Uiteindelijk zullen we kunnen leven in volmaakte liefde, wat er ook gebeurt.

About the author

"Ik woon met mijn echtgenote in Apeldoorn. Al in 2005 werd ik als Reikimaster ingewijd, en volgde ik training in het geven van Rebalancing massage. Van 2010 tot 2013 volgde ik de opleiding tot Psycho- Energetisch Therapeut aan de School voor Intuïtieve Ontwikkeling (SIO). Mijn opleiding en ervaring gebruik ik nu als holistisch therapeut, vanuit mijn praktijk; Kurama-Balans-Centrum. Op basis van dit boek wil ik gelijknamige trainingen verzorgen voor deelnemers die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van levensvisie, zelfbewustzijn en co-creatie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Leven in Liefde

Author:

Roelof Oudman

Category:

Spirituality

Number of pages:

196

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-05-2013

ISBN:

978-94-620-6868-1 / 9789462068681

Price:

€ 18,75

Language

Dutch