Liefde als begin

Paulien Visser-Verheyen

Category: Novels

€ 19,35
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het leven van Kruidje, een altijd positief in het leven staande vrouw, gebeuren plotseling een aantal dingen die het totaal doen veranderen. De situatie met haar zoon Gijs is onhoudbaar. Zowel Gijs als Bets, de oudste dochter van de buren, hebben beiden moeite de ware liefde te vinden, waardoor ze zich geen raad meer met zichzelf weten. Zullen zij na lange jaren van verwijdering de liefde toch weer kunnen vinden? De gebeurtenissen zullen u meeslepen in een wereld van liefde, respect en vertrouwen.

From the book

Kruidje schrikt enorm en beseft dat ze dus wel degelijk gevaar loopt. Even staat ze besluiteloos, dan herpakt ze zich en resoluut zegt ze tegen Gijs: "Goed, op naar mijn boerderij dan, daar is telefoonverbinding en kunnen we veilig zijn. De brandweer zal wel zorgen dat daar de boel niet plat gaat. Kan ik bij je achterop? Of durf je dat niet aan?"
Als Gijs knikt dat het goed is gaat Kruidje achterop de bagagedrager zitten. Erg gemakkelijk gaat dat niet. Het is ook al zo lang geleden dat ze achterop een fiets heeft gezeten. Onderweg moeten ze een paar keer stoppen en hier en daar een beginnend brandje uittrappen.
Dan zijn ze eindelijk bij de boerderij. Kruidje slaat een zucht van verlichting. Op en rond het erf is niemand te zien. Hoe hard ze ook roept. Ook dat nog. Nu moet ze wel naar binnen. Ze moet de telefoon daar gebruiken. Om door te geven waar ze nog meer gevaarlijke plekken heeft gezien. Met zweet in haar handen en kippenvel op haar rug stapt ze naar binnen. Gijs loopt vlak achter haar. Bij een kleine inspectie ontdekt ze eindelijk haar schoondochter die in een hoekje van de keuken op de grond zit. Veel tijd om daar aandacht aan te besteden heeft ze niet, want ze realiseert zich dat ze nog meer alarm moet slaan. Ze rent naar de telefoon en kijkt op het vergeelde briefje dat er naast hangt voor enkele telefoonnummers.
Gelukkig, het briefje hangt er nog. Ooit heeft haar man het er neer gehangen in geval van nood. Ze geeft aan de politie door waar ze zich momenteel bevindt en maakt kenbaar dat ze bang is. Aan de andere kant van de lijn begrijpen ze haar noodoproep heel goed en beloven haar dat ze zo snel mogelijk zullen komen met nog meer brandweerauto’s.

About the author

"Ik ben maar een eenvoudige vrouw die graag een ander tot steun is. In mijn eenvoud en eeuwig optimisme vergeet ik soms mezelf wel eens en dan loop ik mezelf totaal voorbij. Ik probeer uit te dragen waar ik voor sta namelijk: respect, liefde en een ongekend vertrouwen in niet alleen de toekomst, maar vooral ook in de liefde van god. Het leven is niet altijd zoals het lijkt."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefde als begin

Author:

Paulien Visser-Verheyen

Category:

Novels

Number of pages:

228

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-05-2013

ISBN:

978-94-620-6865-0 / 9789462068650

Price:

€ 19,35

Language

Dutch