Begin bij het begin - Voor een gezond en fit leven

Lara van Klaveren

Category: Health
  • (1)

€ 16,75
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Om gezond en fit te blijven is een gezond eet- en leefpatroon belangrijk. Is de kwaliteit van deze factoren minder goed, dan kan er onbalans optreden. Dit kan zich uiten in lichamelijke en geestelijke klachten. In dit boek leest u welke middelen het beste helpen bij verschillende klachten, zoals griep, diarree, hooikoorts, kiespijn en maagzweren. Maar u vindt ook tips om te ontspannen, een gezonde slaap te krijgen en een mooie huid te krijgen. U leert welke voeding bij een bepaalde klacht helpt. Dankzij dit boek kunt u uw gezondheid op een natuurlijke, eenvoudige en goedkope manier verbeteren.

From the book

Bananen. Bananen helpen tegen veel lichamelijke klachten, waaronder bijvoorbeeld stress, constipatie en wratten. De banaan is namelijk een goede bron van vitamine C. Dat draagt bij aan een gezond immuunsysteem en helpt het lichaam sneller herstellen. Daarnaast bevat de banaan veel ijzer, wat ervoor zorgt dat het lichaam hemoglobine aanmaakt dat het risico op bloedarmoede verkleint.

Barometerstand.
De barometerstand is van invloed op pijnlijke gewrichten bij artritis. Wat onze gewrichten samenhoudt is de druk van de atmosfeer. Als de druk daalt, zitten de gewrichten losser, wat ongemak geeft. Daarom weet je als je gewrichten pijn doen wat de barometer gaat doen.

Basilicum.
Basilicum bevat magnesium en dat verlaagt de bloeddruk.
Beroerte voorkomen. Stress verhoogt je bloeddruk en zo de kans op een beroerte. Dit geldt ook voor roken en overmatig alcohol gebruik. Let op je voeding en zorg dat je goed met stress om kan gaan.

Beschadigd haar.
Met bananen en avocado's kun je dit herstellen. Je prakt een banaan en een avocado door elkaar. Kam dit met je vingers door je haar. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het daarna uit. Het werkt omdat bananen kalium bevatten en avocado vetzuren: gezonde vetzuren die meteen je haar verzachten.

Bestraling.
Sommige kankercellen kunnen door bestraling vernietigd worden. Het probleem is echter dat ook normale en gezonde cellen beschadigd raken.

About the author

"Ik ben in 1975 geboren in Waalwijk. Sinds 2011 woon ik samen met mijn man en zoon in Hoogland. Altijd ben ik gefascineerd geweest in het menselijk lichaam en de natuurgeneeskunde. Ik verbaasde mij vaak hoe eenvoudig klachten soms op te lossen zijn. Vooral de vraag, hoe en waarom iets werkt interesseerde mij. Nu heb al mijn opgedane kennis in dit boek gebundeld, en wil dit graag met jullie delen."

Reviews

2013-07-15 12:33:36 | By: liesje Boodt | Rating:
Van aardbeien tot zweetvoeten. een zeer compleet boekje over de dagelijkse gezondheid. Weetjes, aanraders en afraders in een notendop. Plezierig leesbaar. Aanbevolen voor voor de eenvoudige mens die niet zit te wachten op wetenschappelijke verhandelingen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Begin bij het begin - Voor een gezond en fit leven

Author:

Lara van Klaveren

Category:

Health

Number of pages:

146

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

31-05-2013

ISBN:

978-94-620-6954-1 / 9789462069541

Price:

€ 16,75

Language

Dutch

Rating:

  • (1)