De opbrengst van samenwerken

Henk Hoek

Category: Sports and Games

€ 17,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Samenwerken is essentieel binnen een organisatie. Door hier aandacht aan te besteden wordt er gewerkt aan een vertrouwde en prettige werksfeer waarin beter gepresteerd wordt. In dit boek vindt de lezer een aantal zeer bruikbare teambuildingsoefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De situaties lokken uit tot creatief denken en tot open communicatie. Bovendien worden de deelnemers uitgenodigd om uit hun gebruikelijke rol te stappen. Het is vooral leuk leren. Na iedere opdracht wordt er geëvalueerd d.m.v. het themablad, zodat het concreet wordt wat er beter moet. Met dit boek ter hand worden de opties tot teambuilding een stuk kleurrijker.

From the book

Tijd voor mij om even in te grijpen. Het team moet zich aan de opdracht houden.
Piet legt de blokken tegen elkaar aan. Met twee blokken is het nog niet zo moeilijk om er verband in te krijgen. Als de dragers voorzichtig lopen moeten ze bij het derde blok kunnen komen. Dat lukt. Nu de eerste bouwlaag staat gaan ze op weg naar de tweede bouwlaag. De blokken liggen te wiebelen op het plateau. Het komt op ruimtelijk inzicht aan.  Piet komt met een prima oplossing. Hij schuift de blokken diagonaal op het plateau. Met uiteindelijk zeven bouwlagen op het plateau naar de finish vraagt om veel concentratie. Dat is van de teamleden hun gezichten af te lezen. De wil is er om de toren heel over te laten komen.

About the author

"Ik ben geboren in 1960 in Deventer. Ik ben creatief en een echte ondernemer. Ik weet hoe belangrijk samenwerken is. Door het beste uit mensen te halen ontstaan steeds mooie nieuwe producten en diensten. Zelf ben ik lang operationeel leidinggevende geweest. Ik heb gewerkt als interimmer in gemeenten, bij de politie, bij stichtingen en veel profit organisaties. Regelmatig sta ik voor de klas met het thema ‘samenwerken’ of modules ‘strafrecht’. Ik ben met niets begonnen en bouwde het bedrijf ‘Ultimate Adventures en Trainingen’ op."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De opbrengst van samenwerken

Author:

Henk Hoek

Category:

Sports and Games

Number of pages:

130

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-06-2013

ISBN:

978-94-620-6994-7 / 9789462069947

Price:

€ 17,95

Language

Dutch