Cover voorkant
Halfzijdig verlamd - Mijn leven op zijn kop
Halfzijdig verlamd - Mijn leven op zijn kop

Halfzijdig verlamd - Mijn leven op zijn kop

Angela van de Ven

Category: Biographies

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een halfzijdige verlamming; een herseninfarct; een sinus trombose, al deze dingen zijn Angela en haar gezin overkomen. Van de ene dag op de andere dag was Angela halfzijdig verlamd. Toen ze de grootste schok te boven was, volgde een zware tijd in het revalidatiecentrum. Op ontroerende en humoristische wijze wordt beschreven tegen welke problemen Angela is aangelopen en hoe zij daarmee is omgegaan. Ook staat ze stil bij de problemen waar ze tot op de dag van vandaag mee te maken heeft. Dit indringende verhaal geeft je een kijkje in haar leven met een halfzijdige verlamming en haar wonderbaarlijke herstel.

From the book

Rond deze tijd, half januari, begon ik ook de wens uit te spreken om dood te gaan. Reden? Ik wees de PEG-katheter aan. Wat baalde ik dat die erin zat! Ik had echt het idee dat dat het einde was en niemand kon mij op dat moment op andere gedachten brengen. Iedereen zat te wachten op Groot Klimmendaal voor de overplaatsing, ik nog het meest. Maar ze zaten met een wachtlijst helaas, niets aan te doen. De prognose was onduidelijk. De verwachting was dat ik blijvende schade zou houden, maar het herstel kon tot een jaar door blijven gaan, dus dat was wel weer positief. De artsen en mijn man bleven hoop houden dat het goed zou komen.

About the author

"Ik ben Angela en heb Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik woon in Arnhem en werk als verzorgende. Zo ben je zwanger van je eerste kindje en door zijn geboorte ben je de gelukkigste vrouw ter wereld. Het andere moment staat je leven zoals je dat kende op zijn kop. Door alles wat ik heb meegemaakt te delen met de buitenwereld, gun ik de lezer een kijkje in deze gitzwarte periode."

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Halfzijdig verlamd - Mijn leven op zijn kop

Author:

Angela van de Ven

Category:

Biographies

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

28-06-2013

ISBN:

978-94-022-0056-0 / 9789402200560

Price:

€ 16,45

Language

Dutch