Avonturen van Nassim

Summeea Zaheer

Category: Youth books

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nassim voelt zich niet lekker. Hij kan niet slapen en spelen. Hij kan niet eten en leren. Op school gaat het steeds slechter. Ooit was hij een heel slimme jongen en haalde hij allemaal goede cijfers, maar nu weet Nassim niet eens meer hoeveel 1+1 is! Mama neemt hem mee naar de dokter. Nassim is zenuwachtig. De dokter luistert naar Nassims hartje en zegt iets tegen hem. Wat zegt de dokter tegen Nassim? Nieuwsgierig? Lees dan snel dit boek! Drie leuke, leerzame verhalen over Nassim in één boek!

From the book

‘Ja, ik heb het ook gehoord, een eng geluid!’, gilt Lilly. ‘Kan je het zaklamplicht aandoen?’ Nassim doet de zaklamp weer aan. Gelukkig is het weer een beetje licht geworden in de tent.
‘Muaaa, muaaa’. Nassim en Lilly horen allebei weer het enge geluid. Ze houden elkaars hand stevig vast.
‘Wat moeten we nu?’, jankt Lilly. ‘We moeten naar buiten. Het is gewoon het monster uit mijn verhaal’, zegt Nassim. ‘We moeten het monster doden. Ik weet zeker dat wij het monster kunnen doden.’
‘Ik durf niet, ik ben bang’, geeft Lilly eindelijk toe. ‘Je hoeft niet bang te zijn, ik ben bij je’, zegt Nassim.
Lilly krijgt een beetje moed. Nassim laat Lilly ’s hand los. Hij bukt en pakt onder zijn kussen een echt stoer ridderzwaard.
‘Woh, wat gaaf!’, zegt Lilly. ‘Je hoeft nu niet meer bang te zijn, want we nemen dit zwaard mee’, lacht Nassim. Hij raakt het zwaard met zijn vingers aan, als een echte ridder. Lilly en Nassim trekken hun schoenen aan. Lilly stopt in haar tas snoepjes en chips voor als ze honger hebben. Nassim pakt onder zijn kussen zijn verrekijker en geeft deze aan Lilly.
‘Stop deze ook maar in je tas’, zegt Nassim. Wat is Nassim toch slim, denkt Lilly. Ze stopt snel de verrekijker in haar tas.
‘Kom, nu moeten we snel onze zoektocht gaan beginnen en het monster doden’, zegt Nassim stellig.
Lilly verzamelt al haar moed en pakt Nassims hand stevig vast.
‘Een, twee, drie! We zijn er helemaal klaar voor om het monster te doden’, fluisteren Nassim en Lilly tegelijk. Rustig, heel rustig, stappen ze samen de tent uit. En wat zien ze daar! Een heel grote…

About the author

"Ik ben geboren in Groningen en heb een passie voor schrijven. Als kind wilde ik al auteur worden. Ik schrijf het liefst kinderboeken en romans. Naast schrijven ontwerp ik graag en en binnenkort ga ik mijn eigen collectie meidenschoolspullen produceren."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Avonturen van Nassim

Author:

Summeea Zaheer

Category:

Youth books

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-07-2013

ISBN:

978-94-022-0060-7 / 9789402200607

Price:

€ 14,45

Language

Dutch