Dromenvangers

Danni Heuts

Category: Novels

€ 15,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Merell is een alledaags vijftienjarig meisje. Na tien jaar op een kostschool gezeten te hebben, mag ze naar een gewone school. Ze leert de Indiaanse vluchteling Elan kennen. Merells leven verandert, ze wordt verliefd op Elan. Ze heeft geen toekomst met hem, omdat hij alleen door een studievisum in Nederland kan blijven. Maar is Elan wel wie hij zegt dat hij is? En Merells moeder, weet zij meer dan ze zegt?

From the book

Zover kwam het allemaal niet. Ik kon niks vertellen, geen kleren laten zien. Mam kwam aan in een taxi. Ze was niet alleen. Er zat iemand naast haar op de achterbank. Ik dacht dat het een meisje was, maar dat kon ik niet goed zien. Ze had lange haren en was druk aan het praten met mam. De taxi stopte voor ons huis en mam keek door het raampje naar buiten. Ze zwaaide vrolijk en stapte samen met de jongen, ja het was toch een jongen, uit.
"Dag Sandra," zei Richard. Ze gaf hem een vieze zoen, was heel blij met het kleine bosje bloemen en liep naar mij. "Merell! Wat ben je veranderd! Make-up, nieuwe kleren, zelfs hakken. Je ziet er echt prachtig uit! Mijn meisje is zo veranderd!" Ze gaf me een knuffel. Ik was blij dat ze had gezien dat ik echt veranderd was.
Ik vond het niet leuk dat die jongen er was. Zijn aanwezigheid maakte me onzeker. Hij zag er heel vreemd uit en had enge donkere ogen. Zijn haren waren langer dan die van mij, tot ongeveer op zijn heupen. Op zijn gezicht zaten een paar krassen, zijn lip was dik alsof iemand hem geslagen had. Hij was een heel stuk groter dan ik, ook al had ik mijn hakken aan. Ik dacht dat hij zelfs groter was dan Max. De jongen zag er nogal kwetsbaar uit, alsof je hem met een zuchtje kon laten omvallen.

About the author

"Een van mijn grootste hobby’s (je raadt het vast al) is verhalen schrijven. Mijn droom om schrijfster te worden is al een beetje uitgekomen toen in januari 2013 mijn eerste boek Het Heksenland uitgebracht werd. Ik was van tevoren al aan een ander boek begonnen. Na veranderen en veranderen, twee jaar nadenken en nog meer veranderen, is Dromenvangers ontstaan; een verhaal voor jongeren over gebeurtenissen die iedereen zou kunnen overkomen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dromenvangers

Author:

Danni Heuts

Category:

Novels

Number of pages:

92

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

09-08-2013

ISBN:

978-94-0220-119-2 / 9789402201192

Price:

€ 15,45

Language

Dutch