Oneindigheid De Wachter Kronieken

Garmt Meulendijks

Categorie: Fantasy

€ 17,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Gerard is een jongen die alles heeft; familie, vrienden, een goede opleiding met  uitzicht op werk. Toch blijven de kwelgeesten uit zijn jeugd hem nog regelmatig  lastigvallen. Dit drijft hem ertoe, wanneer hem op een dag door een mysterieus  persoon een voorstel wordt gedaan, een keuze te maken die zal leiden tot een episch avontuur door tijd en ruimte, waarvan hij de omvang in zijn stoutste dromen niet had kunnen vermoeden. Gedurende zijn zoektocht naar een mysterieuze ring, die volgens verhalen de weg naar huis zou moeten vormen, blijven er vragen. Vragen waarop Gerard een antwoord zal moeten vinden...

Uit het boek

Hoe lang hij buiten westen was geweest, wist hij niet. Hij lag op hete tegels in een zonovergoten omgeving die zich langzaam scherp stelde. Zijn oren suisden, maar tegelijkertijd klonk het ook alsof er erg veel verkeer in de buurt reed, wat raar was, want het park was voetgangersgebied. Langzaam ging hij overeind zitten terwijl de wereld om hem heen duidelijker werd. Hij bevond zich op een groot, halfrond balkon van een meter of tien breed. Het balkon zat vast aan een hoog flatgebouw dat nog zeker dertig meter boven hem uit torende. Enkele verdiepingen keken op hem neer. Erboven was een sierlijk bewerkte torenspits met daar weer bovenop een grote antenne. De wolken leken erg dichtbij. Gerard stond op en wankelde naar de balustrade die gemaakt was van stevig gietijzer dat in ingewikkelde patronen gesmeed langs de hele lengte van het balkon liep. Hij keek uit over een skyline die hij nog nooit had gezien, maar die hij gelijk herkende; de skyline van New York. Het Empire State building en de Twin Towers waren duidelijke beelden die zelfs een in Nederland opgegroeide jongen bekend voorkwamen. Zeker honderd meter onder hem raasde druk verkeer langs. De galm van toeterende taxi's en huilende sirenes weerkaatste tegen muren van glas omhoog. Af en toe vloog er een helikopter langs.
Hij wilde op zijn horloge kijken, maar realiseerde zich dat hij er geen om had. De zon stond nog hoog in de lucht, dus of hij had heel lang geslapen, of het was niet erg lang geleden dat hij knock-out ging in het park en dus gewoon zes uur vroeger door het tijdsverschil. "Shit, wat is hier nu aan de hand? Hoe kom ik hier?"

Over de auteur

"Ik ben geboren in Vlissingen op 12 januari 1980. Al in mijn jeugd las ik veel en toen ik ertoe in staat was begon ik te schrijven. Vaak leidde dat tot niets. In 1999 ontstond het idee voor Gabriel en de Wachters. Een idee dat ik in de jaren erna vaak uit heb willen werken, maar waar de tijd altijd voor leek te ontbreken. Nu is het dan toch af. Althans, het begin is er…"

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Oneindigheid De Wachter Kronieken

Auteur:

Garmt Meulendijks

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

158

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

20-09-2013

ISBN:

978-94-0220-176-5 / 9789402201765

Vaste prijs:

€ 17,45

Taal

Nederlands