Cover voorkant
Keuzes genoeg!
Keuzes genoeg!

Keuzes genoeg!

Peter van Langerak

  • (3)

€ 18,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De huidige maatschappij dwingt ons tot snelle keuzes. Dit heeft een wisselwerking op ons zelfvertrouwen, geluk, assertiviteit, groei en ontwikkeling. Niemand van ons wil aan de zijlijn staan. Je wilt meedoen! Met dit boek in de hand gaat er een wereld voor de lezer open. Het zit boordevol tips en oplossingsgerichte spiegels die de lezer verrassend weten te enthousiasmeren. De auteur is van mening dat wij in staat zijn tot het maken van veel meer (betere) keuzes in ons leven. Het boek is toegankelijk geschreven en zal voor velen een juiste keuze in hun leven blijken te zijn.

From the book

Een erg leuk voorbeeld over keuzes maken; Jan was een jaar of 21 toen hij in 1975 met het vliegtuig naar Egypte vloog. De vlucht was er een met vele hindernissen, zoals luchtzakken en veel turbulentie. Doodziek was Jan toen hij weer voet op vaderlandse bodem zette. Vliegen was vanaf dat moment taboe… De jaren gingen voorbij, Jan trouwde, er kwamen kinderen en vliegen was nog steeds een taboe… De jaarlijkse vakanties hadden een actieradius van duizend kilometer met de auto; zo groot was de wereld van Jan en zo groot bepaalde hij de wereld van zijn vrouw en kinderen. Jaren later was er voor Jan de mogelijkheid om op kosten van de baas een studie te volgen in New York. Een uitgelezen kans om op zijn werk promotie te maken met dat certificaat op zak. Het onderbewustzijn had zijn werk al gedaan en waarschuwde Jan. Vliegen is niet leuk, je wordt er ziek van… Uiteindelijk heeft Jan onder aanmoediging van familie, vrienden en collega’s de knoop doorgehakt… Wat later stapte hij stijf van de zenuwen in die grote vogel die hem tot over die grote plas bracht. En weet je wat? Er was geen vuiltje aan de lucht… Prima vluchten, zowel heen als terug… Jan zag nu in dat zijn wereld vergroot was en zijn actieradius een flinke oppepper kreeg. De familie ging geheel nieuwe tijden tegemoet. Er werden vanaf dat moment reizen gemaakt die steeds verder gingen tot in Azië toe. Ik vind dit altijd een bijzonder voorbeeld van keuzes maken en daarmee een heel andere pagina in het leven openen.

About the author

"Na een carrière in het Hoger Management ben ik me steeds meer gaan toeleggen op personal coaching van particulieren en managers binnen bedrijven. Naast opleidingen vind ik het van groot belang dat je als coach voldoende levenservaringen in je rugzak hebt zitten om mensen echt bij te kunnen staan. Mijn methodiek van werken is voor velen een eyeopener gebleken. Dit boek kan voor u als lezer ook een positieve verandering in uw leven betekenen."

Reviews

2013-12-01 22:19:33 | By: Barbara | Rating:
Peter, bij het lezen van het boek ben ik nog meer bewust geworden dat ik samen met jou weer mijn leven terug heb gevonden, ik ben je daar nog steeds erg dankbaar voor en raad iedereen aan je boek te lezen zodat ieder persoon nadenkt hoe zij of hij het leven weer meer waarde geeft. Peter bedankt, babs

2013-11-09 10:51:42 | By: jack | Rating:
geweldig boek, geen standaard maar echt een boek die spreekt uit en voor de persoon

2013-11-09 10:57:37 | By: jack bierkens | Rating:
goed boek, geen standaard, maar op de persoon geschreven .voor mij bullseyeWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Keuzes genoeg!

Author:

Peter van Langerak

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

04-10-2013

ISBN:

978-94-022-0229-8 / 9789402202298

Price:

€ 18,45

Language

Dutch

Rating:

  • (3)