De camping en de verdwenen collega

Sita Ziel

Categorie: Diversen

€ 13,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een groep collega’s besluit samen te gaan kamperen. Dit uitje wordt nog een uitdaging; in plaats van acht uur doorbrengen met elkaar, brengen ze nu een week lang de hele dag met elkaar door. Het lijkt allemaal goed te gaan. Zo gaan ze regelmatig naar het strand, maken lange wandelingen, leren elkaar beter kennen en hebben veel lol samen. Echter raken ze op een van hun wandeltochten een collega kwijt in het bos. Na lang, tevergeefs naar hem gezocht te hebben, keren ze hopeloos terug op de camping. Zal hij weer levend terugkeren op de camping?

 

Uit het boek

"Als Stan terugkomt, kijkt hij verbaasd om zich heen. Niemand heeft tegen hem gezegd dat ze verder zijn gegaan. Ze zijn gaan wandelen zonder elkaar in de gaten te houden. Stan loopt een stukje verder, maar hij vertrouwt het niks als hij bij een kruispunt komt. Hij gaat terug naar het observatiehutje en blijft daar even staan. Hij probeert niet in paniek te raken en vooral rustig te blijven. Hij kijkt op zijn mobiele telefoon, maar hij heeft geen bereik in het bos. Hij is blij dat hij een tas vol eten en drinken bij zich heeft, genoeg voor een dagje.

Stan rekent er niet meer op dat de groep nog naar hem op zoek gaat vandaag. Hij vindt het belachelijk dat niemand iets tegen hem heeft gezegd en hij vindt het ook belachelijk dat hij geen bereik heeft in het bos. Aan dat laatste kan hij natuurlijk niks doen."

Over de auteur

"Ik ben in 1992 geboren in Nieuwegein. Ik heb speciaal basisonderwijs gedaan in Enschede en daarna heb ik het praktijkonderwijs afgerond. Ik heb met plezier op school gezeten. Uiteindelijk kwam ik via een trainingscentrum op een sociale werkplaats terecht, waar ik me goed voel. De collega’s zijn leuk, vriendelijk en we hebben het erg gezellig. Schrijven is en blijft mijn naaste hobby. Ik debuteerde in 2009 met Afscheidskamp. Wie weet wordt schrijven mijn vaste baan.

Reviews

2013-12-12 10:43:34 | Door: H. Stoffers
Hallo Sita We vinden het knap dat je al een 2 de boek heb geschreven en uit gebracht Vr Gr H.StoffersSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De camping en de verdwenen collega

Auteur:

Sita Ziel

Categorie:

Diversen

Aantal pagina's:

56

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

25-10-2013

ISBN:

978-94-0220-306-6 / 9789402203066

Vaste prijs:

€ 13,95