Koorden van Liefde

Elen Smits & Dorrit Boer

Category: Picture books
  • (2)

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"Koorden van Liefde" is een beeldend literair werk over onzichtbare liefde, maar innerlijk ervaarbaar. Door kunstenaar Elen Smits beeldend ‘vertaald’ in breisels op fragiele takjes (Arte Povera). De werken zijn met aandacht door fotografe Dorrit Boer gefotografeerd, waardoor een extra dimensie wordt belicht. Bijzonder in deze uitgave is, dat de beelden geïllustreerd worden door middel van tekst. In minimale proza legt Elen poëtisch langzaam haar beeldtaal bloot, waardoor een totaalkunstwerk is ontstaan met een unieke signatuur.
"Koorden van Liefde" kan je herkennen, zal je raken en verwonderen. Een uitzonderlijk boek voor de ‘Liefhebber’ om te koesteren.

From the book

fragiele stilte

woorden breken

haar stuk
About the authors

Elen Smits: "Ik ben autonoom beeldend kunstenaar. Mijn inspiratie laat ik onbevangen stromen en creëer zo een geheel eigen beeldtaal die dieper gaat dan enkel 'schoonheid' alleen. Ik wil mijn werk terugbrengen tot de klare essentie, wat tot gevolg heeft dat ik veel exposities heb mogen houden in binnen- en buitenland."

Dorrit Boer: "Vanaf het moment dat ik als kind een fotocamera won bij een prijsvraag, is de liefde voor fotograferen en fotografie begonnen. Ik heb oog en aandacht voor detail en voor het ogenschijnlijk gewone. Echtheid en authenticiteit is wat me boeit. De werken van Elen Smits fotografeer ik graag: ze zijn breekbaar en krachtig, voelbaar en met liefde gemaakt."

Reviews

2013-11-25 10:11:25 | By: Edwin | Rating:
Inspirerend boek. Fascinerende kunstwerkje gevat op papier. Must have! :-)

2013-11-23 12:35:26 | By: Nelle | Rating:
Een prachtig boekje met gedichten en kunstwerken. Duidelijk met liefde gemaakt. Als lezer wordt je aangetrokken door de ontboezemingen van de kunstenaar en dichter, zeer aan te raden!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Koorden van Liefde

Authors:

Elen Smits & Dorrit Boer

Category:

Picture books

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

22-11-2013

ISBN:

978-94-022-0347-9 / 9789402203479

Price:

€ 14,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)