Cover voorkant
Als alles samenkomt
Als alles samenkomt

Als alles samenkomt

Liane Badjou

Category: Spirituality

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Liane Badjou had twee bijna-doodervaringen in haar leven. Daarna ontving ze tijdens de nachtelijke uren haar gedichten vanuit, wat zij noemt: "die grote universele bron". Haar gedichten kwamen als vanzelf. Ze merkte dat niet alleen zijzelf er een goed gevoel door kreeg, maar dat dit ook voor anderen gold. Toen ze maar eenmaal de scepsis van een groot aantal mensen achter zich kon laten, zag ze alleen nog die blije herkenning in de ogen van zovelen die wisten wat ze schreef. Liane hoopt met haar bundel bij te dragen aan de heelwording van anderen.

From the book

Licht , Liefde en Kracht Dat is wat mij is gebracht. Dit is wat mij is gegeven. En ik gun het iedereen om het te beleven. Het is een bij de godddelijke kern van jezelf komen. Is dit niet eens onzer allergrootste dromen? Iedereen kan deze droom werkelijkheid maken. Je hoeft alleen voor het goddelijke in jezelf te ontwaken. Je voelt je verbonden met Al Dat Is. Als je dit niet kunt, voelt het als een groot gemis. Wat zou het leven mooi zijn als iedereen die verbondenheid kon voelen met alle levende wezens om hem heen. Dan hoeft niemand nog te zeggen... Ik voel me zo alleen. Want wij zijn allen één Dat is wat ik echt meen. Ik heb dit dan ook echt vanuit mijn hart gebracht. En geef van daaruit iedereen kracht.

About the author

"In het ziekenhuis, na een dreigende hartstilstand kwam ik ineens in een andere wereld terecht, die je de andere kant zou kunnen noemen. Ik ging door een tunnel, met aan het eind daarvan een schitterend licht. Het was er prachtig. Ik wilde er graag blijven, maar het bleek mijn tijd nog niet te zijn. Daarna ontving ik ’s nachts tijdens mijn slaap gedichten, die wijze lessen bevatten. Zij gaven al menigeen troost, hoop, inspiratie en levensvreugde. De mandala’s zijn oogstrelend en hebben een helende werking."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Als alles samenkomt

Author:

Liane Badjou

Category:

Spirituality

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-09-2008

ISBN:

978-90-883-4504-3 / 9789088345043

Price:

€ 14,45

Language

Dutch