Hoera, wij krijgen een hond!

Marilynn Babin

Category: Animals

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nikos en zijn broertje Dimitris willen graag een hond. Mama maakt een afspraak met de kennel. Het wordt een Shih Tzu. De broertjes leren wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen van een hond. Als je benieuwd bent hoe het hondje het eigenlijk bij de familie thuis vindt, moet je dit verhaal zeker lezen!

Dit boek biedt kinderen informatie over wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen van een puppy. Het is geschikt om het gesprek op gang te helpen of gewoon om de kinderen lekker uit voor te lezen.

From the book

Nikos heeft om een hondje gevraagd. Zijn broer Dimitris niet, hij wil erg graag een kat. Maar hij vindt het niet erg als er toch een hondje komt, want dat vindt hij ook heel leuk.
Nikos is vaak in zichzelf gekeerd en praat niet gauw over zijn gevoelens. Dit is voor de Mama van Nikos een belangrijke reden een hondje aan te schaffen. Misschien dat hij dan wat loskomt en kan hij eventueel wat hij kwijt wil, aan het hondje vertellen.
Papa en Mama werken allebei, soms hele dagen, soms halve dagen.
Kan dat dan toch wel, een hondje …??
Mama en Papa gaan samen met de kinderen om de tafel zitten en vragen aan de kinderen of zij wel voor een hondje kunnen en willen zorgen.
"Ja, dat kunnen wij wel!", roepen zij alle twee.
Oké, dan moeten er afspraken gemaakt worden en eventueel in een schema vastgelegd worden wie het hondje gaat uitlaten. Ook als het regent, het koud is of ook als je helemaal geen zin hebt.
De eerste tijd zal Papa of Mama nog meegaan als het hondje moet worden uitgelaten.

About the author

"Ik ben Marilynn Babin. Geboren in Franstalig Canada. Vanaf mijn 7e jaar woon ik in Nederland. Ik ben getrouwd, heb geen kinderen. Ik houd van lezen en van dieren, met name van honden en katten. Ik ben 63 jaar en ben met prepensioen. Ik heb al ruim veertig jaar honden en katten gehad. Ook de nodige kynologische studies heb ik gedaan om het leven met de honden beter te begrijpen, ook met betrekking tot hun gezondheid."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hoera, wij krijgen een hond!

Author:

Marilynn Babin

Category:

Animals

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

13-12-2013

ISBN:

978-94-0220-440-7 / 9789402204407

Price:

€ 13,45

Language

Dutch