Duiklogboek

Alex van Diemen

Categorie: Diversen
  • (1)

€ 13,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Duiken is niet alleen een sport, het is veel meer dan dat! Wie eenmaal duikverslaafd is, kiest bijvoorbeeld vooral vakantiebestemmingen met mooie riffen en tropische vissen. Mocht je eenmaal vaker de fles met perslucht op je rug binden, dan kan het zijn dat je vergeet hoe je die ene mooie duik precies ervaren had. Gelukkig kun je met het Duiklogboek precies bijhouden waar, wanneer, hoe lang en met wie je in het water bent geweest. Verder staat het logboek vol met vermakelijke cartoons. Voor zowel beginnende als gevorderde duikers is dit een erg leuke toevoeging aan de duikuitrusting!

Uit het boek


Over de auteur

"Mijn vader zei altijd dat ik meer moest doen met mijn duikcartoons. Ter nagedachtenis van mijn vader heb ik mijn werk daarom nu laten uitgeven om iedereen te laten genieten van de cartoons. Ik heb het Duiklogboek gemaakt als handig hulpmiddel om op een makkelijke en vermakelijke manier je duiken te registreren. Ik wens iedereen heel veel duikplezier met dit boek!"

Reviews

2013-12-19 11:18:37 | Door: Mathilde | Waardering:
Het is een heul leuk origineel logboek. Alle gegevens kun je er in kwijt en tussendoor grappige cartoons die heel herkenbaar zijn :DSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Duiklogboek

Auteur:

Alex van Diemen

Categorie:

Diversen

Aantal pagina's:

52

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

19-12-2013

ISBN:

978-94-0220-458-2 / 9789402204582

Vaste prijs:

€ 13,95

Waardering:

  • (1)