Achter de Spiegel

Mirka Buist en Puck Oude Veldhuis

Categorie: Thrillers

€ 16,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer Myrthe zich op een woensdagmiddag verveelt en op zolder gaat rondneuzen, ontdekt ze een geheimzinnige spiegel waar ze doorheen blijkt te kunnen stappen. Aan de andere kant van de spiegel belandt ze op het terrein van een school vol met magische wezens en mensen met speciale gaven. Al snel leert ze Eva kennen, met wie ze vriendinnen wordt, en Cameron: een arrogante jongen met wie ze een haat/liefdeverhouding krijgt. De situatie wordt grimmig als Myrthe erachter komt dat er een moordenaar op deze school rondloopt. Al gauw wordt ze meegezogen in de gebeurtenissen en ontdekt Myrthe de gruwelijke werkelijkheid die niemand weten mocht.

Uit het boek

‘Weerwolf? Vampier?’, doorbrak Myrthe de stilte.
‘Ja, je weet wel’, antwoordde Eva, terwijl ze haar schouders ophaalde.
‘Die bestaan niet, toch?’, zei Myrthe, niet helemaal zeker meer van haar zaak.
‘Je bent anders wel op dé school voor Magisch Mythische Wezens beland.’ Eva negeerde Roland en Cameron.
‘Eh…’, kwam er uit Myrthes mond.
‘Ja’, zei Roland ter bevestiging op Eva. Het viel Cameron op dat ze elkaar zo goed als mogelijk negeerden. Hij rolde met zijn ogen, het zou wel liggen aan het feit dat Eva vond dat Roland zich aanstelde met zijn paranormale gave.
Daarna bleef het stil. Myrthe wist duidelijk niet wat ze moest zeggen en de rest eigenlijk ook niet. Hoe wil je aan een meisje, met mogelijk geheugenverlies, dat denkt dat er geen vage mythische wezens bestaan, gaan uitleggen dat die wel degelijk bestaan?

Over de auteur

"Wij wonen beiden in Hardenberg. We zijn vriendinnen vanaf de eerste klas van de middelbare school. We zijn allebei geboren in 1998, zijn sportief en creatief. In de derde klas van het VWO schreven we voor een schoolproject dit boek. Samen bedachten we het verhaal en schreven we om de beurt een hoofdstuk. Het resultaat is dit spannende boek geworden."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Achter de Spiegel

Auteur:

Mirka Buist en Puck Oude Veldhuis

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

102

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

03-01-2014

ISBN:

978-94-0220-437-7 / 9789402204377

Vaste prijs:

€ 16,45