Cover voorkant
(Ge)Strand
(Ge)Strand

(Ge)Strand

Julia Westenberg-van der Vat

Category: Novels

€ 19,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zakenvrouw Franka is aan vrije dagen toe. Via een collega regelt ze een huis op een eiland, om daar vakantie te vieren. Maar haar man Rob wil niet mee. Dus vertrekt Franka met drie vriendinnen. Hoe verschillend haar vriendinnen zijn, blijkt als de vakantie anders loopt dan verwacht. De vrouwen reageren ieder op hun eigen manier wanneer er zich een bizarre gebeurtenis voordoet. Dreigen ze allemaal in deze vakantie te stranden?

From the book

Daar waren ze dan. De vriendinnen die ze uitgenodigd had in het mooie, grote huis dat haar aangeboden was. Eerst was ze alleen kwaad geweest. Op Rob natuurlijk, haar man. Ze had graag haar vakantie met hem hier doorgebracht. Het was anders gelopen. Ze had net zo lang gedraaid en enthousiast gereageerd tot haar collega er niet onderuit kon en haar zijn vakantiehuis voor twee weken, nog wel in het hoogseizoen, had aangeboden. Blij had ze ’s avonds deze overwinning, want zo voelde het, aan Rob als verrassing gemeld. Rob was helemaal niet blij geweest. ‘Franka, je weet dat ik niet zomaar ineens weg kan. Zeker nu niet,’ had hij gezegd. Een daverende ruzie was het gevolg geweest. Zij had hem verweten altijd aan het werk te zijn en al het andere als minderwaardig in zijn leven te beschouwen. En hij had haar gezegd dat ze weinig respect voor hem toonde en dat als ze dan zo nodig op vakantie moest, ze hem toch zeker niet nodig had. Boos had ze de telefoon gepakt en de meiden gebeld. Blij vertellend, had ze ze overgehaald, hoewel Agnes wat terughoudend was geweest. Toch wilde ze dat Agnes meeging. Al was het maar om de praktisch dingen. Dan was het huisje tenminste schoon, de koelkast gevuld en deden ze ook nog eens wat anders dan op het strand bakken. Judith en Melinda overhalen was niet zo’n probleem geweest. Die zagen het als een buitenkansje en vonden het idee geweldig. Door hun enthousiasme was haar boosheid uiteindelijk bekoeld.

About the author

"Zolang ik me kan herinneren schrijf ik waar vraag naar is. Grappige gedichten, columns, kinderverhalen. Vorig jaar zomer ontstond het idee om een boek te schrijven. En dan te schrijven wat ik leuk vind. En het is gelukt! Wie (Ge)Strand leest, bevindt zich ineens op een eiland. Waarbij de karakters en overpeinzingen van vier vrouwen heel herkenbaar en dichtbij komen. Ik hoop dat anderen (Ge)Strand met net zoveel plezier lezen als ik het heb geschreven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

(Ge)Strand

Author:

Julia Westenberg-van der Vat

Category:

Novels

Number of pages:

280

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-09-2008

ISBN:

978-90-883-4488-6 / 9789088344886

Price:

€ 19,45

Language

Dutch