Cover voorkant
De weg naar vrijheid
De weg naar vrijheid

De weg naar vrijheid

Elke Boelens

Category: Young Adult
  • (3)

€ 23,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De vijftienjarige Eliza woont in een land dat in oorlog verkeert. Samen met haar broertje wordt ze gevangen gehouden in een strafkinderengevangenis. Dit is een van de straffen die de nieuwe machtshebber bedacht heeft. Maar er is hoop. Eliza is namelijk de rechtmatige troonopvolgster en wil haar land van hem bevrijden. Daarvoor moet ze eerst ontsnappen uit de gevangenis. Samen met haar vrienden gaat ze die uitdaging aan. Maar wie haalt de eindstreep en hoe gaat ze tijdens dit alles om met haar liefdesproblemen?

From the book

Het winnen van een oorlog kan niet zonder verliezen. Bij elke slag of stoot lever je iets in. Als je alleen iets kunt bereiken, als je gehoorzaamt en afwacht, zal je dan in staat zijn om dat vol te houden? Hoe sterk je vijand ook is, jij bent sterker, jij houdt vol. Er is altijd wel iemand die de dingen kan veranderen, maar dit keer ben jij degene waarop iedereen rekent. Ik wacht, ik lijd, ik verlies, maar ik bescherm mijn dierbaren en ieder ander hier. Het duurt niet lang voordat we in de aanval gaan en we onze verliezen niet voor niets verloren hebben. Het zal veel van ons vragen en veel aan ons ontnemen, maar we bijten ons erdoorheen. Samen vinden we de weg naar vrijheid, hoe lang die weg ook is, hoe hoog de bergen ook zijn. We strijden tot het eind van de weg in zicht is.

About the author

"Mijn interesse in schrijven begon allemaal met het tekenen van stripverhalen. Hoewel ik de combinatie tussen tekenen en schrijven enorm leuk vond, gingen die uiteindelijk twee verschillende kanten op. Zo studeer ik mediavormgeving en schrijf ik zoveel mogelijk in mijn vrije tijd. Door de jaren heen heb ik mijn schrijfstijl kunnen verbeteren en niet veel later werd ik geïnspireerd door de onderwerpen waar De weg naar vrijheid over gaat; oorlog en liefde."

Reviews

2017-04-07 19:17:24 | By: Frans | Rating:
Zeer spannend mooi boek, ook het vervolg is nu te koop.
De weg naar vrijheid "Liberty"

2014-07-13 18:12:46 | By: Eveline | Rating:
Dit boek is mooi geschreven! Het is zo geschreven dat je het eigenlijk niet weg wil leggen en dat je benieuwd bent naar het volgende deel. Doordat de hoofdrolspeler voor vele dilemma's staat en door elke misstap een of meerdere van haar dierbare verliest, vraag je je het hele boek af wie uiteindelijk de eindstreep haalt. Het boek is prachtig geschreven en een echte aanrader!!

2014-07-05 20:40:21 | By: Bart | Rating:
Ik ben normaal niet zo een lezer maar het duurde niet lang voordat het boek uit was. Het is een zeer goed boek waar je niet uit kunt blijven als je er eenmaal aan bent begonnen. Je voelt mee met de hoofdpersoon en voelt al haar pijn. af en toe een onverwachte wending erin om de spanning nog wat extra op te voeren en et is compleet. Al met al een echte aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De weg naar vrijheid

Author:

Elke Boelens

Category:

Young Adult

Number of pages:

402

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-02-2014

ISBN:

978-94-022-0538-1 / 9789402205381

Price:

€ 23,45

Language

Dutch

Rating:

  • (3)