Sanctuary Een wereld vol vampiers

Susie Bosveld

Category: Fantasy

€ 20,65
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kate Tempelier is een mooie jonge meid en ze winkelt graag, net als de meeste meiden van haar leeftijd. Zo ook op die bewuste dag. Een dag waarop alles anders zal worden. Kate komt erachter dat er tussen leven en dood nog een geheel andere wereld bestaat die maar voor een enkeling toegankelijk is. Een wereld waarin ze vijanden en problemen maakt die ze moet overwinnen. Kate zal moeten vechten om haar dierbaren in haar buurt te kunnen hebben. Wat is goed en wat is fout? Soms lijkt ze de waarheid geheel uit het oog te verliezen. Hoe ver zal ze gaan om weer bij haar moeder te kunnen zijn?

From the book

De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Dingen die ik voor onmogelijk heb gehouden, ook al was ik best wel bijgelovig. Ik geloofde in vrijdag de dertiende en ik stond open voor de geheimen van onze wereld. Maar dit had ik echt niet verwacht.
Maar ik begin bij het begin, toen mijn hart nog normaal klopte en ik nog een doorsneemens was.
Het grootste probleem was geld. Altijd moesten mijn moeder en ik elke euro omdraaien, maar toch leefden we en waren wij behoorlijk gelukkig.
Ons kleine huurhuis, in een niet zo goede wijk, was een dierenboel. Een keer in de zoveel jaar zetten wij alles opzij voor een reis naar bijvoorbeeld Ghana. Gelukkig pasten dan een paar goede vrienden op ons huis. De dieren waren onze familieleden en wij hadden een paar trouwe vrienden. Mijn baan was saai en mijn vrije tijd bracht ik het liefst door thuis bij mijn moeder en de dieren. Mijn moeder had een slechte tijd doorgemaakt en was herstellende van een depressie. Ik werkte, naast mijn saaie baan met lastige klanten, ook bij een voetbalclub als steward.
Wij wilden meer, een eigen huis, een ander leven met meer geld. Maar hoe ik er nu bij zit, dat had ik nooit gedacht en nooit gewild.

About the author

"Ik ben geboren op 17 juli 1983 in Nijmegen. Na een moeilijke tijd zijn wij in 2012 van Nijmegen naar Nieuw-Dijk verhuisd. Een kleine dorpje dat bij Didam hoort. Het schrijven van fantasy is voor mij een middel om weg te dromen in een andere wereld. Al sinds mijn jeugd droom ik ervan om mijn boek uit te geven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sanctuary Een wereld vol vampiers

Author:

Susie Bosveld

Category:

Fantasy

Number of pages:

318

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-02-2014

ISBN:

978-94-022-0587-9 / 9789402205879

Price:

€ 20,65

Language

Dutch