Cover voorkant
De verborgen waarheid
De verborgen waarheid

De verborgen waarheid

Kim Dammers en Loes Schellekens

Category: Young Adult
  • (1)

€ 18,05

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Eden verdwijnt in de bloeiende fase van haar leven. Haar vriendinnen laat ze achter met grote vraagstukken. Langzaamaan komen haar vriendinnen erachter dat ze eigenlijk niets weten over het leven van Eden, terwijl Eden alles van hen weet. Wie is er nu nog te vertrouwen? Wie kunnen ze nu nog geloven? En komt Eden nog terug? Wanhoop doet vreemde dingen met de mens...

From the book

Iets verdringt de herinnering aan hoe ik hier ben gekomen. Een stem in mijn hoofd schreeuwt dat ik hier weg moet, gevaar ligt op de loer en ik ben de enige prooi die er is. Rennen heeft geen zin, ik weet niet wat zich achter die deur bevindt. Het roofdier is in zijn element en ik lijk net een vis op het droge. Daarbij zijn mijn handen vastgebonden. Hoe heeft het zover kunnen komen dat uitgerekend ik hier op deze koude vloer zit? Hoe? Mijn hoofd weet de antwoorden niet en zelf kan ik er ook niet op komen. Aanwijzingen, ze moeten hier ergens verborgen liggen maar er is niks. De kamer is leeg en niemand is er om me te vertellen wat er is gebeurd.
Ik hoor voetstappen. Er komt iemand. Ik houd mijn adem in, in de hoop dat degene niet weet dat ik er ben. Het is zinloos, degene die hier rondloopt is waarschijnlijk degene die me hier heeft opgesloten. Natuurlijk weet hij of zij van mijn aanwezigheid. Zouden ze me komen redden? Zouden ze weten dat ik hier ben? Waarschijnlijk niet. Zouden ze me missen? Hoe zouden mijn ouders zich voelen wanneer ze merken dat ik niet meer in mijn bed lig? En mijn familie?
Ik weet de antwoorden niet, maar ik weet zeker dat ze ergens zijn. Ze komen niet in me op. Ik hoor gerommel. De deur. Ik kijk op. Het licht dat door het sleutelgat komt, wordt geblokkeerd. Ik houd mijn adem in en kijk strak naar de deur. Langzaam gaat de klink omlaag. De deur gaat met een enorme vaart open. Ik schrik en ik haal gejaagd adem. Er komen vlekken voor mijn ogen door het felle licht. Ik knipper om ze te laten verdwijnen. Ik open mijn ogen en kijk naar de persoon in de deuropening. ‘Jij?’

About the authors

"Wij zijn Loes en Kim,  17 en 16 jaar oud, en al vriendinnen sinds de 3e klas. Dit jaar is helaas wel ons laatste jaartje samen. Daarna zullen we elkaar niet meer iedere dag zien. Voor ons profielwerkstuk hebben wij samen een boek geschreven, De verborgen waarheid. Ons eerste boek, dat is toch wel een beetje spannend. Natuurlijk zijn we er wel ontzettend blij mee, het is toch iets speciaals!"

Reviews

2014-10-11 23:16:36 | By: Sabrina | Rating:
Niet mijn ding.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De verborgen waarheid

Authors:

Kim Dammers en Loes Schellekens

Category:

Young Adult

Number of pages:

132

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-04-2014

ISBN:

978-94-022-0669-2 / 9789402206692

Price:

€ 18,05

Language

Dutch

Rating:

  • (1)