Het Script

Jorein Hendriksen

Categorie: Thrillers

€ 16,75
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer een groep tieners meedoet aan een regionale toneelwedstrijd, vindt er een reeks vreemde gebeurtenissen plaats. Er lijkt een verband te bestaan. Wat heeft het script hiermee te maken? Wie lopen er gevaar? Kunnen ze een volgende gebeurtenis voorkomen? Als lezer krijg jij de mogelijkheid om detective te spelen en zelf mee te puzzelen. Ontrafel jij het geheim van het script?

Uit het boek

Suzan vond altijd dat weduwes in series zich aanstelden. Ze kon zich gewoon nooit voorstellen hoe die zich voelden. Nu ze zelf ook weduwe is geworden, begrijpt ze dit een stuk beter. Naast het rouwen om haar man moet ze ook nog een hele begrafenis zien voor te bereiden. Dat zorgt bij haar voor een hele hoop extra stress. Ze heeft iedereen voor vanmiddag uitgenodigd om afscheid te nemen en daarna volgt de begrafenis. Kinderen heeft ze ook nooit gehad, dus zal ze alles in haar eentje moeten doen. Ze trekt haar zwarte jurk aan en graait in haar kledingkast naar een zwarte hoed. Wanneer ze ziet dat de vijfhonderd jaar oude hoed voorzien is van nepdiamanten en een zwarte veer, laat ze hem toch maar in de kast liggen. Een jurk alleen is goed genoeg. Voor de derde keer neemt ze haar speech door. Eigenlijk weet ze gewoon niets te zeggen. Het kwam voor haar zo onverwacht.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 25 november 1999. Van jongs af aan heb ik het altijd al leuk gevonden om te schrijven. Vanaf mijn vierde had ik een zelfbedacht tijdschrift de Klessebes en later begon ik ook kleine boekjes te maken. Toen ik zes was, begon ik vooral detectives steeds leuker te vinden. Nu heb ik zelf zo’n boek geschreven en Het Script is hiervan het resultaat.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het Script

Auteur:

Jorein Hendriksen

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

116

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

27-06-2014

ISBN:

978-94-0220-912-9 / 9789402209129

Vaste prijs:

€ 16,75