KURODAIYA: The next generation self-defence fighting system

Krishna Gopal

Categorie: Sport en Spel
  • (1)

€ 19,55
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Kurodaiya: de nieuwste ontwikkeling in de Martial Arts. Het is een systeem om jezelf te kunnen verdedigen tegen alle andere stijlen zelfverdediging of vechtsporten, zowel binnen als buiten de ring. Kurodaiya is het gepatenteerde next generation zelfverdediging- en vechtsysteem met toepassing van biomechanica. Het is non-agressief en 100% proportioneel. Kurodaiya is eenvoudig, logisch, praktisch en zeer effectief. Kurodaiya is geschikt voor iedereen die zich veilig wil voelen in een maatschappij waar geweld en agressie toeneemt. In dit boek zet Krishna Gopal de Kurodaiya-filosofie uiteen. Hij vertelt waar je rekening mee moet houden bij de keuze voor een zelfverdedigingsstijl voor sportieve, beroepsmatige of kunstzinnige beoefening.

Uit het boek

Bent u geïnteresseerd in een vernieuwde filosofie en staat u open voor een revolutionaire ontwikkeling binnen de zelfverdediging/vechtsport, dan nodig ik u graag uit om verder te lezen.
 
Dit boek is een introductie in een nieuwe en innovatieve ontwikkeling in de Martial Art. In dit boek behandel ik geen uitgewerkte technieken, dit komt in een volgend boek uitvoerig terug.
 
Groot is mijn respect voor alle (groot)meesters en beoefenaars van de traditionele stijlen en systemen. Zelf heb ik de Japanse traditionele stijlen tot hogere Dan graden beoefend onder leiding van verschillende grootmeesters.
Ik wil dan ook met nadruk vermelden dat dit boek niet is geschreven om andere systemen of stijlen te beledigen, geen respect te tonen of af te kraken.
Mijn bedoeling is u deelgenoot te maken van mijn visie en u uit te nodigen om kennis te maken met de nieuwste ontwikkeling in de Martial Art en het door mij ontwikkelde systeem:

 KURODAIYA "The Next Generation Martial Art".

Kurodaiya is ontwikkeld met de gedachte om jezelf te kunnen en willen verdedigen tegen een agressor, ongeacht of deze persoon wel of geen achtergrond in een vechtsport heeft. Iedereen zou in staat moeten zijn om zich op elk moment tegen agressieve en gewelddadige personen te kunnen verdedigen.
 
Als we met elkaar in vrede willen leven, waarom moeten we dan leren vechten in plaats van onszelf te leren verdedigen? Door te vechten realiseer je geen vrede. Door jezelf te verdedigen kun je respect afdwingen en ontstaat een reële mogelijkheid om vrede te realiseren.

Over de auteur

"Ik ben een innovator op het gebied van omgaan met geweld en agressie. Mijn visie over de oplossingen gaan verder dan die van de gevestigde professionals. Ik ben een personal trainer voor lichaam en geest en sportmasseur. Ik ben een oplossingsgerichte denker en mental coach. Ik ben de ontwikkelaar van het unieke innovatieve zelfverdediging-vechtsysteem Kurodaiya en heb daarnaast het Kurodaiya Geweldmanagement Programma voor professionals opgezet."

Reviews

2014-07-07 12:27:54 | Door: Elsbeth Thakoer | Waardering:
Met trots kan ik zeggen dat het Krishna Gopal is gelukt om zijn droom waar te maken, door het schrijven van dit boek. Het leest makkelijk weg en geeft een duidelijk beeld van onze sport. Ik ben nog steeds onder de indruk van de passie waarop Krishna Kurodaiya deelt met eenieder die in staat is zich open te stellen voor een andere manier van denken en accepteren dat onze sport net zo voelt als leven, jezelf overtreffen, ontwikkelen! Bedankt Krishna!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

KURODAIYA: The next generation self-defence fighting system

Auteur:

Krishna Gopal

Categorie:

Sport en Spel

Aantal pagina's:

182

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

27-06-2014

ISBN:

978-94-0220-891-7 / 9789402208917

Vaste prijs:

€ 19,55

Waardering:

  • (1)