Totdat de liefde komt

Mariska Vermeulen

Category: Novels
  • (4)

€ 19,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Melissa voor de zoveelste keer verlaten wordt door haar foute ex Tom, besluit ze dat het genoeg is geweest. Dit was de laatste keer! Melissa Keiser is een jonge professional die op zoek gaat naar de ware liefde. Dat zorgt voor dilemma’s gemixt met een dosis gênante situaties. Ze neemt een duik in het diepe wanneer ze verliefd wordt op haar baas. Maar wat als ze toch niet de juiste keuze heeft gemaakt?

Totdat de liefde komt is een roman die je laat lachen, en niet vervalt in chicklit-clichés.

From the book

‘Waarom laat je je eigenlijk nog zo op je kop zitten door Tom?’ Eva kijkt me bezorgd aan terwijl we aanschuiven aan een tafel voor drie in ons lievelingsrestaurant, De Dame van Vandaag. ‘Je weet dat het geen echte liefde is, zoals bij mij en Rens, wanneer hij je iedere keer laat vallen als een baksteen voor iedere willekeurige stagiaire, kassameid of paaldanseres die hij tegenkomt!’
Cat en ik wisselen een korte blik. Eva heeft al jaar en dag een relatie met Rens, die van kwaad tot erger is gegaan. Daarmee bedoel ik van zoenen tot direct samenwonen en een vakantiehuisje in Frankrijk inclusief een kano. Eef is een hopeloze romantica die vanaf haar achtste verjaardag al exact wist hoe haar bruiloft eruit moest komen te zien. Ze heeft haar prins op het witte paard gevonden, maar is zo verblind door de liefde dat ze niet wil inzien dat Rens zijn witte hengst geregeld in een andere garage stalt. Rens heeft prachtige praatjes over "collega’s" waar hij ’s avonds langs "moet" voor "zaken". Zelfs de ketting in luxe cadeauverpakking die Eva twee maanden terug vond in zijn auto, maar die ze vervolgens niet kreeg op haar verjaardag, ziet ze door de vingers. Zolang zij maar gelukkig is. Zo denken Cat en ik inmiddels ook, hoewel we Rens beiden niet kunnen luchten. De enige manier van communicatie met hem zijn verwijtende blikken over en weer.

About the author

"Ik ben in 1987 geboren en ik woon in het Gelderlandse Culemborg. Mijn dagelijkse leven breng ik door als managementassistente, maar in mijn vrije tijd ben ik auteur. Schrijfster, zoals ik dat mooier vind klinken. Woorden die bij mij passen zijn: Creatief, enthousiast, horecaliefhebber, office kunstenaar, woordspeler, schrijfster! Vorig jaar riep ik: ‘Ik ga een boek uitbrengen!’ Ik ben er dan ook erg trots op mijn eerste boek te promoten; Totdat de liefde komt."

Reviews

2014-07-30 17:58:39 | By: Herma | Rating:
Lekker leesbaar, heerlijk taalgebruik, onverwachte wendingen, al met al dus een MUST!!

2014-07-17 07:43:52 | By: Els de Rijk | Rating:
Top verhaal, Ik ben normaal meer van de streek/familie romans maar het verhaal van Mariska vond ik erg goed geschreven en wat mij opviel het is niet voorspelbaar Je moet echt doorlezen voordat je het einde komt te weten! Ik had het al op Facebook gezet, in een woord Te Gek!

2014-07-17 13:59:22 | By: Nancy | Rating:
In 1 woord: WOW. Ik ben begonnen in het boek en heb het niet meer naast me neer kunnen leggen. Zelfs op me werk, tussen de bedrijven door, heb ik door gelezen en wat heeft het mij nieuwsgierig gemaakt. Ik hoop zo dat er snel een vervolg gaat komen. Schrijfstyle zorgt ervoor dat je in het boek gezogen word met al je zintuigen op scherp... Super leuk boek, leest lekker weg.

2014-07-15 21:58:33 | By: JoLea | Rating:
Ik heb genoten van het boek 'Totdat de liefde komt'! Mariska heeft hiermee laten zien dat zij een hele goede schrijfster is. Het lezen van haar blogs waren/zijn al een genot om te lezen, dus een boek schrijven én uitbrengen kon niet lang op zich laten wachten. Het verhaal heeft mij van begin tot einde geboeid, maar heeft me ook laten lachen en wat een herkenning om vriendinnen te hebben die je door dik en dun steunen en wat een einde... nee ik ga niet zeggen hoe... dat moet men zelf maar lezen.... ;) In één woord TOP!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Totdat de liefde komt

Author:

Mariska Vermeulen

Category:

Novels

Number of pages:

158

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

04-07-2014

ISBN:

978-94-0220-919-8 / 9789402209198

Price:

€ 19,49

Language

Dutch

Rating:

  • (4)