Geheimen van het leren zwemmen

Floyd Graham

Category: Sports and Games
  • (1)

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tijdens de vele jaren waarin Floyd kinderen heeft leren zwemmen, is het altijd een strijd geweest om kinderen snel het zwemmen te leren. De ouders willen niet teveel betalen, kinderen raken gefrustreerd omdat het niet direct lukt en Floyd moest altijd blijven zoeken naar hoe hij zijn ‘klant’ snel, maar op een leuke manier kan helpen. Voor zwemonderwijzers is het niet zo makkelijk als het lijkt, want ieder kind is anders en niet elke oefening past bij elk kind. In dit boek bespreekt Floyd daarom vijftien handige praktijktips bij het leren zwemmen.

From the book

Als ouder van drie fantastische kinderen was ik op zoek naar een leuke en snelle manier om ze te leren zwemmen waardoor ze levenslang kunnen genieten van water net zoals ik. Door mijn manier van zwem problemen oplossen, zijn ze alle drie geslaagd voor het ABC en doen ze mee aan watersporten. Hiermee kunnen ze levenslang gezond blijven zwemmen met plezier.

De oefeningen die ik gebruik zijn verzameld tijdens mijn meer dan twintig jaar ervaring. Mijn eigen kinderen, kinderen van klanten van mijn oude werkgever in Florida en mijn tegenwoordige werkgever hebben de oefeningen die in dit boek beschreven staan met succes uitgeoefend. Ik geloof dat mijn ervaring als zwemonderwijzer in de V.S. met mijn Water Safety Instructor (W.S.I.) en zwemonderwijzer diploma hier in Nederland mij een unieke kwaliteit gegeven hebben waardoor ik kinderen kan begrijpen en dus goed kan helpen om snel te leren zwemmen.

Aan al mijn zwemonderwijzer collega's wil ik zeggen dat het niet mijn bedoeling is om ouders geheimen te geven waardoor ze zelf hun kinderen kunnen leren zwemmen. Mijn bedoeling is wel dat ouders beter met zwemleraren kunnen communiceren en dat de onderwijzers elkaar helpen om kinderen een positieve ervaring te geven zodat ze veilig kunnen genieten van watersporten. Hiermee krijgen we klanten voor het leven!

About the author

"Ik ben geboren in 1968 in Jamaica. Op de High School is mijn interesse voor zwemmen ontstaan. Ik  hielp als lid van het zwemteam mijn teamleden om betere zwemmers te worden. In 1990 kreeg ik mijn eerste baan als zwemonderwijzer. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar als zwemonderwijzer en coach ik een zwemteam. Mijn passie is om kinderen te leren zwemmen, waardoor ze veilig kunnen genieten van water en watersporten."

Reviews

2014-11-19 09:48:53 | By: Marco van de Water | Rating:
Floyd heeft in dit boek, leuke bruikbare tips gegeven over het leren zwemmen. Marco van de Water Hoofd zwembaden (Lelystad)Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Geheimen van het leren zwemmen

Author:

Floyd Graham

Category:

Sports and Games

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-10-2014

ISBN:

978-94-0221-187-0 / 9789402211870

Price:

€ 15,95

Language

Dutch

Rating:

  • (1)