Witte wijn met een druppel drama

Rowena Steijns

Category: Youth books

€ 18,05
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Witte wijn met een druppel drama vertelt hoe Robyn zich een weg baant door haar leven, ondanks het grote geheim dat ze met zich meedraagt. Deze weg gaat haar niet gemakkelijk af. Haar leven zit namelijk vol met vreemde gebeurtenissen en drama. Door de tijd heen ziet ze wie haar echte vrienden zijn en wie niet. Maar een geheim kan niet altijd een geheim blijven. Haar verleden haalt haar sneller in dan ze verwacht…

From the book

Het nieuws staat aan. Ik krijg een brok in mijn keel. Mijn ouders kijken er geconcentreerd naar. Ik kan het niet aanzien. Als ze eens wisten dat ik de schuldige was, zouden ze me nooit vergeven. Ze zouden me naar de politie slepen en me meteen aangeven. Ik kijk hen aan terwijl ze zorgvuldig naar de beelden kijken die worden uitgezonden. Ik draai mijn ogen weg van de televisie. "Ik eet boven", zeg ik.
"Hoezo?", vraagt mijn moeder. "Erg, hè? Wat er is gebeurd."
Ik knik mijn hoofd. Ja, heel erg. Ik hoef het niet te zien. Ik weet wat ik gedaan heb. Moet ik daar steeds elke keer mee geconfronteerd worden zodra ik de radio aanzet, een krant opensla of de televisie aanzet? Elke dag opnieuw denk ik eraan. Ik leef met een gevoel dat ik niet kan omschrijven. Het breekt me, stukje voor stukje. Misschien moet ik maar weer contact opnemen met mijn psycholoog, en mijn ouders opnieuw voorliegen dat ik nog steeds niet over Jason heen ben. Dan kan ik mijn psycholoog weer uitleggen over die leegte die ik van binnen voel en hoe ik elke nacht wakker wordt door een verschrikkelijke nachtmerrie. Dan zal ze mij weer vragend aankijken, zonder te snappen waar ik het over heb en aantekeningen maken over hoe onstabiel ik ben. Dan zal ze weer een vaag zegje doen over dat ik meer fruit moet eten, of moet gaan mediteren of mijn hoofd moet laten leegmaken door een les yoga.
Ik pak mijn bord en neem het mee naar boven. "Lekker gezellig", hoor ik mijn moeder nog zeggen.

About the author

"Ik ben geboren op 23 september 1994 in Maastricht. Momenteel studeer ik communicatie in Eindhoven en ben ik nog steeds woonachtig in Maastricht. Al vanaf mijn elfde hou ik ervan om te schrijven. Eerst begon het met korte gedichten, daarna breidde het zich uit tot grote verhalen. Ik hou van een vlotte schrijfstijl, die voor iedereen te begrijpen is. Toen ik op mijn zestiende mijn eerste boek uitbracht, wist ik zeker dat ik er nog meer wil gaan uitbrengen!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Witte wijn met een druppel drama

Author:

Rowena Steijns

Category:

Youth books

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

24-10-2014

ISBN:

978-94-0221-206-8 / 9789402212068

Price:

€ 18,05

Language

Dutch