Cover voorkant
De magie van Avalon
De magie van Avalon

De magie van Avalon

Manon Tromp

Category: Spirituality

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wie kent niet de legende van Koning Arthur? Dit is één van de vele legendes, die verbonden zijn met de mystieke plaats Avalon. Avalon is voor de schrijfster, Manon Tromp, verbonden aan de plaats Glastonbury in het Zuidwesten van Engeland. Glastonbury heeft een boeiende historie en al eeuwen worden spirituele zoekers aangetrokken door de magische energie van Avalon. Deze energie is de creërende kracht van de natuur, waar we op elk moment zelf gebruik van kunnen maken. Hiertoe worden in het boek een aantal instrumenten aangereikt: meditaties, een uitleg van de Keltische jaarcirkel en een beschrijving van haar eigen ervaringen met Avalon.

From the book

Magie mag weer! Nu kunnen we zien, dat de oude wegen weer terug komen in onze Westerse wereld. De hedendaagse mens realiseert zich dat er wat belangrijks ontbreekt in zijn of haar leven. Na het gezocht te hebben in het materiële, is de conclusie dat het te vinden is binnen haar of hem zelf. De levenslessen van de druïden, sjamanen en priesteressen hebben bewezen dat het prima manieren zijn om je magische zelf te vinden. Zelfs de wetenschap begint te bewijzen dat magie bestaat en dat er nog veel meer is dan we voor mogelijk houden. Dat we met elkaar verbonden zijn, dat er overvloed is en dat paranormaal eigenlijk heel normaal is. Alles is energie en pas als we onszelf gaan zien als energetische wezens en niet alleen als fysieke wezens, dan pas gaan we de magie van het universum echt bewust ervaren. Avalon is een poort naar deze magie en staat symbool voor de liefdevolle energie die overal is.

About the author

"Ik ben moeder, schrijfster, zangeres en levenscoach. De energie van Avalon heeft grote veranderingen op mijn eigen ontwikkelingspad gegeven. Vooral de verbinding met de natuur, heeft me doen beseffen hoe magisch ons leven en onze aarde eigenlijk is. Ik ben medeoprichtster van de Godinnentempel in Hillegom en ik geef zelf les in het werken met de energetische krachten van de natuur. Dit geeft bewustwording en helpt bij de persoonlijke ontwikkeling."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De magie van Avalon

Author:

Manon Tromp

Category:

Spirituality

Number of pages:

128

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

07-11-2008

ISBN:

978-90-883-4568-5 / 9789088345685

Price:

€ 17,45

Language

Dutch