Het vrolijke feel-good winterboek

Angela Odijk

Category: Miscellaneous
  • (2)

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De dagen worden korter en veel mensen kruipen op de bank of bij de openhaard. Dit winterboek geeft je een gezellig, winters gevoel en biedt alle ingrediënten om de donkere en koude wintermaanden door te komen. Zo deelt Angela Odijk in dit boek onder andere lekkere winterrecepten, leuke activiteiten, decoratietips voor in huis en wintertips voor dieren. Lees ook de ervaringen van andere vrouwen. Wat vinden zij van de winter? Heb je behoefte aan feel-good tips of extra energie? Dan is dit het boek voor jou! Maak er een gezellige, knusse en liefdevolle winter van!

From the book

Blijf niet binnenzitten, maar sta op en ga naar buiten. Daglicht doet je goed. Doe je das om en trotseer de kou. Neem je vriend, vriendin of hond mee en stap even lekker stevig door. Wandel, ga hardlopen of haal je skeelers uit de kast en maak een rondje. Al is het maar voor even. Thuisgekomen verwen je jezelf met een kop warme chocolademelk of thee en ga je heerlijk bij de openhaard of verwarming zitten. Wedden dat dit je goed zal doen?

Pak eens wat oude fotoboeken en blader ze door. Leuke herinneringen op doen doet iedereen goed. En wie weet maakt het je aan het lachen. Lachen ontspant je en geeft je weer een positiever gevoel. Daarnaast is het ook goed voor je immuunsysteem. Tijdens het lachen produceren je hersenen het gelukshormoon endorfine. Endorfine heeft een pijnstillend en kalmerend effect. Dat is dan even mooi meegenomen.

Haal dat recept eens tevoorschijn wat je lang niet meer gemaakt hebt, of zoek een nieuw recept op internet. Kook een lekkere maaltijd voor je vriend, vriendin of gezin - of nodig vrienden bij je uit. Wil je niet alleen koken, kook dan gezamenlijk die heerlijke maaltijd. Gezelligheid gegarandeerd!

Stook buiten een vuurtje in een vuurkorf en verwarm je koude handen. Neem een mok warme chocolademelk en marshmallows mee. Prik de marshmallows aan een tak en smelt ze boven het vuur. Krijg je het te koud, spring dan in een warm bad of onder een warme douche. Echt een heerlijke opkikker.

Is het extreem koud, slecht weer en wil je echt niet naar buiten op een luie zondag. Haal een matras van bed en leg het voor de openhaard of verwarming in de woonkamer. Kruip saampjes of alleen onder een heerlijke warme deken. Pak er een goed boek bij of kijk een goede film. Relaxen en niks doen mag.

About the author

"De laatste jaren besloot ik meer naar mijn hart te gaan luisteren, naar wat ik nou écht leuk vind om te doen. Mijn passie ligt bij schrijven en fotografie. Wat je nu in je handen hebt is een droom die uitkomt; mijn eerste boek. Als ik je met dit boek een positiever gevoel kan geven en een lach op je gezicht, dan is mijn missie geslaagd."

Reviews

2019-09-23 17:51:29 | By: Naomi | Rating:
Leuke tips, lekkere recepten! Ook persoonlijk door de tips van mensen. En fijn boek om mee op de bank te kruipen en leuke ideeën op te doen. Oftewel een heerlijk boek!

2014-12-18 21:55:07 | By: Petra Beijer | Rating:
Een erg leuk en handig boek boordevol tips.
Dus als je een feel-good gevoel wil is het zeker een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het vrolijke feel-good winterboek

Author:

Angela Odijk

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

90

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

31-10-2014

ISBN:

978-94-022-1220-4 / 9789402212204

Price:

€ 16,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)