Dodelijk Verraad

Cheyenne van de Kerkhof

Category: Thrillers

€ 18,85
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Abigail-Alouette Dalucia is een meisje van bijna 16 jaar en komt uit een Engels dorpje. Terwijl ze een tienerleven lijkt te leiden zoals zovelen, krijgt Abigail van de één op de andere dag nachtmerries. Deze nachtmerries gaan over haar beste vriendin en Abigail houdt daar een bijzonder slecht gevoel aan over. Wanneer haar beste vriendin dan ook nog eens zelfmoord pleegt, staat Abigail’s wereld volledig op z’n kop. Samen met haar vriend Finn gaat ze op onderzoek uit. Ze stuiten op iets wat veel groter blijkt te zijn dan alleen zelfmoord...

From the book

Trillend sla ik de deur open. Haar kamer is nog precies hetzelfde als de vorige keer dat ik hier was, alleen is het bloed weg en zijn de spullen netjes opgeruimd. Ik rommel een beetje in de laden, op zoek naar foto’s. Net wanneer ik een stapel foto’s in mijn handen heb, begint mijn telefoon te trillen. Van schrik laat ik de foto’s uit mijn handen vallen.
‘Er is niks aan de hand,’ verman ik mezelf. ‘Je hebt gewoon een berichtje gekregen. Dus pak die foto’s en kijk wat Finn nu weer te zeggen heeft.’ Ik veeg de foto’s weer op een net stapeltje en doe ze in mijn rugzak, waar ik ook gelijk mijn mobieltje uit vis. Het is een sms bericht. Finn sms’t me nooit.
Kijk eens onder het hoofdkussen. Je zult het nodig hebben. X R
Van schrik laat ik mijn telefoon uit mijn handen vallen.
‘Godsamme!’ vloek ik. Schoorvoetend schuifel ik naar Reza’s bed en til met diepgaande doodsangst het hoofdkussen op. Het enige dat er onder ligt is een schriftje. Eerlijk gezegd had ik een hand of een oogbal of zoiets verwacht. Waarom? Geen idee. Ik heb te veel fantasie, denk ik. Voorzichtig pak ik het schrift onder het hoofdkussen vandaan en blader het door. Het is een soort dagboek, maar ruim de helft van het schrift is leeg. De datering begint ook pas op 24 april 2013. Waarom zou ik dat nodig hebben? Ik haal mijn schouders op. Als Reza denkt dat ik het nodig heb, dan kan ik het maar net zo goed meenemen.

About the author

"Ik ben op 13 januari 1997 geboren in Helmond en studeer op dit moment Journalistiek in Tilburg. Lezen en schrijven zijn altijd al mijn grootste hobby’s geweest. Als klein kind schreef ik al verhalen, maar pas sinds ik voor het eerst meedeed aan NaNoWriMo (National Novel Writing Month) schrijf ik hele manuscripten. Dodelijk Verraad is daaruit voortgevloeid en dat is mijn eerste creatie waar ik daadwerkelijk iets mee wilde."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dodelijk Verraad

Author:

Cheyenne van de Kerkhof

Category:

Thrillers

Number of pages:

194

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

07-11-2014

ISBN:

978-94-022-1235-8 / 9789402212358

Price:

€ 18,85

Language

Dutch