Cover voorkant
Dorp aan de Maas
Dorp aan de Maas

Dorp aan de Maas

Ken van Neijenhoff

Category: Novels

€ 14,95

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het verhaal beschrijft het dagelijkse leven door de jaren heen, in een dorpje aan de Maas in Zuid-Limburg. De bewoners van het dorpje zijn de auteurs in het verhaal en beleven stuk voor stuk goede en slechte ervaringen. De hoofdpersoon is Tom, die vanuit het perspectief van de verteller aankijkt tegen de gebeurtenissen in zijn dorp. Deze gebeurtenissen, de beschrijving van de natuur en van het landschap in de Maasvallei zullen ingewijden bekend voorkomen.

From the book

De man had nauwelijks de gelegenheid gehad om zichzelf voor te stellen, of de enorme vuistslag van Jan raakte de verbouwereerde kuif vol in zijn gezicht, waardoor hij over de vloer gleed en met bloed uit zijn neus voor de keukendeur belandde, alwaar Marieke het uitgilde van de schrik. ‘Marieke, we gaan scheiden! En je vertrekt zo gauw mogelijk uit mijn huis,’ schreeuwde Jan het uit.

About the author

"De Maasvallei is de streek waar ik, geboren in 1950, ben opgegroeid. Na mijn opleiding op de Hogere Zeevaartschool te Vlissingen, vervulde ik diverse functies bij de koopvaardij, om daarna over te gaan op de zeezeilcharters en daarbij de antiekhandel te Antwerpen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dorp aan de Maas

Author:

Ken van Neijenhoff

Category:

Novels

Number of pages:

88

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

14-11-2008

ISBN:

978-90-883-4527-2 / 9789088345272

Price:

€ 14,95

Language

Dutch