Moira

Lilian Gijsbers

Categorie: Spiritualiteit

€ 19,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)
Bestel bij de auteur

Samenvatting

Teer als ze is, gaat Moira met vallen en opstaan door het leven. Ze gaat op in het menselijke bestaan en is compleet vergeten wie ze is en wat ze komt doen op aarde. Een vaag besef blijft, dat ze iets komt brengen, dat ze mensen wil verwarmen met haar oneindige liefde. Met haar helderziende gave ontdekt ze langzaam maar zeker een hele nieuwe wereld die voor velen verborgen blijft. Soms is ze in de hemel en wil ze daar blijven, maar ze moet terug om haar taak te vervullen. Zal het haar lukken?

Let op: de prijs van dit boek is exclusief verzendkosten.

Uit het boek

Een warme gloed trok door mijn lichaam. Het voelde zo intens geborgen. Een meer liefdevolle aanwezigheid had ik nooit van mijn leven ervaren.
Een tijdje zweefde ik op het randje van wakker worden en een diepe slaap. Het voelde bijna als een droom, maar het werd mij steeds duidelijker dat er zich iets heel anders voordeed. Ik kon gewoon niet bevatten wat het was, dat me zojuist wakker had gemaakt. Het gevoel dat door me heen stroomde was zo intens: mijn hele lichaam gonsde. Ik wilde niet wakker worden! Ik wilde veilig in mijn droomwereld blijven. Een licht gevoel van angst dwong me ertoe om mijn ogen stijf dicht te houden, zodat ik niet opnieuw geconfronteerd werd met wat ik had gezien. Maar het lukte niet meer. Mijn ogen gingen langzaam open. Vechten om terug in slaap te komen had geen zin meer. Ik was overgeleverd aan een natuurlijk proces, dat ik niet meer kon omkeren. Langzaam maar zeker werd ik mij bewust van mijn omgeving.
In het schemerduister keek ik de slaapkamer rond en herkende mijn eigen behang. Uit het raam dat altijd openstaat, streelde een lichte bries door mijn haar. Uiteindelijk moest ik wel kijken naar de figuur die mij had wakker gemaakt. Even kon ik niks anders doen dan staren. In een lichte vorm van shock knipperde ik verwoed met mijn ogen in de hoop dat de figuur zou verdwijnen. Ik probeerde mezelf ertoe te zetten om echt wakker te worden, zodat ik zou zien dat deze figuur zich alleen maar in mijn droom had aangediend. Maar de figuur was er nog en werd eigenlijk alleen maar duidelijker. Er kwam een witte gloed uit de figuur, dat als een baken van licht de kamer van het duister ontdeed. Was het een man? Een vrouw? Ik kon het geslacht niet vaststellen.

Over de auteur

Al vanaf de vroege kindertijd heeft Lilian een heldere blik op de wereld. Ze weet dat de wereld meer omvat dan wat de meeste mensen zien. Op haar spirituele ontdekkingsreis ontmoet ze inspirerende mensen, maar ook mensen die haar niet begrijpen. Haar debuutroman Moira is een avontuur vol mystieke ervaringen. Een liefdevol verhaal vol menselijke uitdagingen die uiteindelijk leiden naar een bijzondere roeping. Lilian Gijsbers is spiritueel coach en leraar en biedt consulten en opleidingen op het gebied van spiritualiteit, mediumschap en healing. Kijk voor informatie op www.lilianders.nl.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Moira

Auteur:

Lilian Gijsbers

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

146

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

17-11-2014

ISBN:

978-94-0221-301-0 / 9789402213010

Vaste prijs:

€ 19,95

Taal

Nederlands