MAGIA - De Weg van de Magiër

Ronald H.C. ter Haar

Category: Spirituality

€ 24,75
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Magia - De weg van de Magiër is hét handboek voor de priester(es)-Magiër. Verschillende religies en magie worden weer tot eenheid. De auteur geeft een complete opleiding voor de beginneling. Maar ook de gevorderden zullen hier qua theorie en praktijk veel nieuws vinden, zodat het ook juist voor hen interessant is. Naast een uitgebreid theoretisch gedeelte is er ook ruim aandacht aan de praktijk besteed. Dit laatste via oefeningen om jezelf magisch te ontwikkelen en daarna ook magisch krachtig te blijven. Naast oefeningen worden ook voorbeeldrituelen gegeven. Kortom, een aanwinst voor allen die werkelijke magie serieus nemen en op deze wijze de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

From the book

Ben jij een praktiserend magiër of wellicht zelfs adept op de wegen der aloude mysteriën? Geachte confrater/soror, ik heet je van harte welkom! Want de Wijze weet dat wijsheid geen statisch eindpunt is, maar een heel levend en bewegelijk zijns-stadium binnen de voortdurende groei in Kennis en Kunde, theorie en praktijk. Door dit boek zal ik je naast bekende ook geheel nieuwe inzichten in overweging geven en door nieuwe trainingen en rituelen je Kunde wellicht uitbreiden.
 
Sta jij - helemaal - aan het begin? Ben je dus een postulant(e) of novice, een leerling(e) die zich de Kennis en Kunde van de magie wil eigen maken? Wil jij jouw leven op een hoger plan brengen en Priester(es)-Magiër worden en kun je daarvoor ook voldoende tijd inruimen voor het studeren en trainen? Ook jou heet ik van harte welkom! Met dit boek zul je een complete opleiding kunnen volgen, vanaf het prille begin tot aan een volwaardig magiërschap.
 
Ben je misschien een 'bureau-magiër', geïnteresseerd om nieuwe theorieën vanuit de geriefelijke basis van je studiefauteuil alleen maar te bestuderen? Ook al zal de theorie in dit boek je voldoende stof tot nadenken bieden, jou wens ik de kracht der verandering, waar het in de magie immers tenslotte om gaat, toe: ga magie in werkelijkheid 'be-grijpen'! Krijg er grip op. Dus: sta op uit je stoel en volg ook de practica! Want dan, en alleen dan, zul je wellicht een tipje van de sluier kunnen oplichten tot een wereld van de enorme rijkdom en grootsheid, die magie in zich verbergt. Want, hoe belangrijk studie ook moge zijn, magie is en blijft vooral en bovenal het be-leven en ervaren, het werkelijk contact maken, verbinding krijgen en vervolgens het daadwerkelijk volgen van deze Weg. (Tao).
 
In alle gevallen hoop ik dat dit boek voor ieder van jullie een trouwe vriend(in) en gids zal blijken te zijn èn te blijven!
 

Licht, Vrede en Wijsheid op jullie Pad!

About the author

"Op 11 april 1944 werd ik in Hilversum geboren. Al heel vroeg kwam magie op een natuurlijke wijze in mijn leven. Daarnaast had ik contacten met veel religies in Nederland. In 1980 kwam ik in contact met de eerste wicca’s (heksen) in Nederland, Merlin en Morgana. In 2005 werd ik na een meerjarige opleiding door Dolores Ashcroft-Nowicki (S.O.L.) geïnitieerd tot priester-magiër. In 2005 behaalde ik mijn Reiki-Mastergraad. Met Magia maak ik mijn debuut in de schrijverswereld."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

MAGIA - De Weg van de Magiër

Author:

Ronald H.C. ter Haar

Category:

Spirituality

Number of pages:

460

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

28-11-2014

ISBN:

978-94-0221-041-5 / 9789402210415

Price:

€ 24,75

Language

Dutch