Schatten van het gezinsleven

Iris Bleeker - Beers

Category: Stories

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Deze bundel bevat columns die een humoristische kijk achter de schermen van ons gezinsleven geven. Deze columns zijn in de afgelopen zes jaar geschreven en uit het leven gegrepen. Zij gaan vooral over de verschillende fases van ons gezinsleven en worden vaak omschreven als zeer herkenbare situaties. De columns zijn geïllustreerd met cartoons van Walter Smits.

From the book

Wat hebben we het tegenwoordig toch allemaal druk druk druk ! ‘s Ochtends word je wakker geschud door je kids of de wekker. Daarna is het opschieten geblazen om op tijd het dagelijkse programma af te handelen. Aankleden, haren doen en vervolgens, als verantwoordelijke ouder, je kroost van een gezond uitgebalanceerd ontbijt te voorzien zodat ze de ochtend met een goedgevulde maag door kunnen komen. Ondertussen ongeduldig op de klok kijkend, want dit keer moet je toch echt eens op tijd op school zijn. Tandenpoetsen, schoenen aan en opschieten... en o ja vergeet de koeken en het drinken niet mee te nemen! Nahijgend...je kids, verantwoord gevoed en degelijk aangekleed, in de klas te hebben afgeleverd wacht je alweer de volgende taak: het schoonmaken en opruimen van je huis of naar je werk sjezen om daar een boel werk te gaan verzetten voor je baas. Druk? Welnee hoor... En dan hebben we het nog niet eens over het heen en weer gerees naar allerlei (sport) clubjes en activiteiten. ‘s Avonds bij het eten vraag je geïnteresseerd aan je echtgenoot hoe zijn dag was geweest. Maar als je dan uitgeput later in je bed ligt, kom je tot de conclusie dat je het antwoord op die vraag eigenlijk nooit hebt gekregen. Tussen de vraag en het halve antwoord zaten namelijk nog je kids, die ook hun nodige aandacht aan je vroegen (Nee, Olivia; mond dicht mama is even met papa aan het praten, Isabelle; niet zo smakken, zucht!) Op dat moment besloot je dus maar wijselijk om deze vraag maar even te parkeren tot na het naar bed brengen van de kids. Maar ja, toen kwam het journaal, gevolgd door Netwerk en toen vervolgens de telefoon ging en je anderhalf uur later je bed opzocht was je de hele vraag alweer vergeten.

About the author

"Ik ben getrouwd met Timo Bleeker. Wij wonen samen met onze dochters Olivia (10) en Isabelle (8) in Bilthoven. De vele grappige en bijzondere gebeurtenissen die plaats vonden in de loop der jaren in ons gezinsleven, hebben mij de nodige inspiratie gegeven om hierover te schrijven en dit te delen met anderen via columns in verschillende bladen. Deze columns zijn nu gebundeld in dit boekje genaamd Schatten van het gezinsleven ."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Schatten van het gezinsleven

Author:

Iris Bleeker - Beers

Category:

Stories

Number of pages:

74

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

14-11-2008

ISBN:

978-90-883-4624-8 / 9789088346248

Price:

€ 14,45

Language

Dutch