Het Duivels Dilemma

Peter Kistemaker

Category: Thrillers

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Nederland verdwijnen jonge, blonde meisjes. De politie tast in het duister en geeft het op. Als ook de dochter van vrachtwagenchauffeur Jimmy verdwijnt, start hij zijn eigen onderzoek. Dat brengt hem stapje voor stapje dichter bij zijn dochter. Gaandeweg dringt hij steeds dieper door in de criminele wereld van de vrouwenhandel. Hij laat noodgedwongen zijn eigen morele overtuigingen steeds verder achter zich. Hoe ver zal deze vader gaan om zijn dochter te vinden? Hij komt uiteindelijk voor een duivels dilemma te staan.

From the book

Plotseling sloeg de waarheid haar als een moker in het gezicht. Ze werd hier verkocht als een blanke slavin. Ze zou haar vader, moeder en broertje nooit meer zien. Ze begon nu te trillen op haar benen. Ze wilde ergens op steunen, maar er was niks om op te steunen. Ze zag dat sommige meisjes nu door hun benen gezakt waren en huilend op de grond zaten. Bij iedereen begon het besef van de werkelijkheid nu door te dringen. Het was gewoonweg niet te geloven! Slavernij?! Mensenhandel?! Ze dacht dat dit allang niet meer bestond, ja, in verre Aziatische landen had ze wel eens wat op tv gezien dat er slavernij en kinderarbeid voorkwamen, maar toch niet in de Westerse wereld? Maar ze realiseerde zich plotseling dat ze niet meer in de Westerse wereld was. Ze zat in de Arabische wereld, in Egypte, als ze Roelof tenminste moest geloven. Ze zag hem nu staan. Aan de zijkant van het podium stond hij, samen met wat andere, ook blanke mannen, te praten, naar de meisjes te wijzen en te lachen. De vuile schoft, dacht ze. Om haar zo uit haar leven weg te rukken en hier te verkopen als een stuk vee. Ze zou hem vermoorden als ze de kans ervoor kreeg. Woede nam in haar nu de overhand en ze kreeg een felle blik in haar ogen. "Wacht maar," dacht ze, "ik zal mijn huid duur verkopen." Ze had het nog niet gedacht of er kwam een Egyptenaar op het podium die elk meisje van haar kleding ontdeed. Inge stribbelde tegen toen hij bij haar kwam, maar ze kreeg een apparaat tegen haar arm geduwd en een stroomstoot schoot door haar heen. Even was ze van de wereld en zakte ze op het podium in elkaar.

About the author

"Ik ben in 1956 geboren in Amsterdam. In de beginjaren tachtig verhuisde ik naar Helmond in Noord-Brabant. In die periode maakte ik korte verslagen voor een autoclub. Eind jaren negentig verving ik mijn ansichtkaarten door verslagen van mijn vakantie’s per e-mail te gaan versturen. Vanaf 2005 begon ik met het schrijven van een autobiografische column. Begin 2007 startte ik met het ‘verzinnen’ van verhalen. Mijn genre is de thriller of de avonturenroman."

Reviews

2011-11-15 11:34:06 | By: Sonja Schakelaar
Voor de schrijver Peter Kistemaker is Het Duivels Dilemma zijn debuut. Ik vind dat hij een prima debutant is. Duivels Dilemma is een aangename stijl geschreven en zit vol spanning. Peter heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat mijn ogen vochtig werden van ontroering.
Een aanrader om te lezen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Duivels Dilemma

Author:

Peter Kistemaker

Category:

Thrillers

Number of pages:

144

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

21-11-2008

ISBN:

978-90-883-4588-3 / 9789088345883

Price:

€ 15,95

Language

Dutch