Cover voorkant
ReisTeam - Daisy's verdwijning
ReisTeam - Daisy's verdwijning

ReisTeam - Daisy's verdwijning

Ilse van Lom

Category: Youth books

€ 18,60

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee hartsvriendinnen, Daniëla Jacobs en Ilse van Lom, hebben een gewoon leven in de onderbouw. Als ze naar groep vijf gaan, komt er een nieuw meisje bij, Ilse Braat. Als Daniëla en Ilse VL met hun klas naar een goochelshow gaan, komt een jongen achter de werking van de verdwijntruc. Klasgenoot Daisy verdwijnt daarna plotseling. Daniëla, Ilse B en Ilse VL zetten alles op alles om hun vriendin te redden. Tijdens hun spannende belevenissen komt er nóg iets boven water...

From the book

Daniëla en Ilse VL kennen elkaar al heel lang. Dat komt omdat ze vanaf groep één op de basisschool altijd bij elkaar in dezelfde groep en klas hebben gezeten. Dus ook in groep twee, drie, enz.

Nu zitten Daniëla en Ilse in groep vier. Het schooljaar is al bijna voorbij. Op één van de laatste woensdagen op school is het wendag. Op de wendag mogen ze wennen hoe het in de nieuwe groep zal gaan verlopen.

Op deze wendag zullen de kinderen uit groep vier het erg druk hebben. Groep vijf werkt namelijk veel lastiger dan groep drie en vier.

De juf klapt twee keer in haar handen. ‘Goed, we gaan beginnen met de les. Zijn er kinderen afwezig?’, vraagt ze.
Mila steekt haar vinger op: ‘Ik weet het, Jonas!’
De juf zucht. Bijna elke dag komt Jonas te laat. Voor elk kind dat aanwezig is, is dat niet fijn. De juf kan één minuut lang geen woord uitbrengen, elke keer dat Jonas te laat is. Vol verwachting kijkt de hele klas naar de juf. ‘Ik heb nieuws’, zegt de juf dan.
‘Hè?’, fluistert Jannes verbaasd. ‘Hoor ik daar wat?’, fluisteren Daniëla en Ilse vol verbazing. Iedereen kijkt met verbaasde ogen naar de juf. Ze schraapt haar keel. ‘Dat Jonas op deze wendag te laat komt, kan mij niets schelen. Hij kan de pot op. Vandaag hebben we de hele dag een nieuw meisje in de klas, ze komt zo. Ze heet Ilse Braat en komt uit Lelystad, in Flevoland. Vanaf volgend jaar komt ze hier op school, in groep vijf.’

About the author

"Ik schrijf al boeken sinds ik een potlood kan vasthouden en letters kan schrijven. In de zomer van 2013 ben ik gestart met het schrijven van ReisTeam. Ik kreeg de oude laptop van mijn moeder en ik kon nu achter elkaar doortypen. Ik vind het heel fijn dat ik mijn fantasie in combinatie met echte gebeurtenissen kan gebruiken in mijn verhalen. ReisTeam moet uiteindelijk een serie van 5 boeken worden. Ik ben nu bezig in deel 4."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

ReisTeam - Daisy's verdwijning

Author:

Ilse van Lom

Category:

Youth books

Number of pages:

142

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-12-2014

ISBN:

978-94-022-1356-0 / 9789402213560

Price:

€ 18,60

Language

Dutch