Paranormale Wezens - Spirituele Zielen

Mandy Huibregtsen

Category: Fantasy

€ 18,75
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

School is net begonnen voor Roxy Mayhemoxyn en de andere spirituele en paranormale leerlingen van Rose Meadow Spiritual School. Eén leerling is nu al niet blij met school; Lavinia Oxford. Ze heeft geen vrienden, ze is niet knap en haar gave is niet bijzonder. Lavinia is jaloers op de populaire Roxy. Lavinia’s jaloezie drijft haar tot waanzin en ze bedenkt een plan om van Roxy af te komen.
Ondertussen waarschuwen de drie geesten Roxy voor de zwarte magiër Rachel Cross, die er opnieuw op uit is de krachtigste leerlingen te ontvoeren om ze te gebruiken in haar leger tegen de mensheid.

From the book

Midden in de nacht schrikt Roxy wakker van het geluid van piepende banden op grind. Roxy wil kijken waarom er midden in de nacht een auto het terrein opkomt, maar ze wil de slapende meisjes niet wekken. Roxy draait zich op haar buik en probeert verder te slapen. Meer geluiden klinken. Dichtslaande autodeuren. Voetstappen die de trap op komen. Voetstappen op het tapijt in de slaapkamer. Roxy schiet overeind en kijkt wie de kamer betreden. Een jongen en een meisje. Roxy knijpt haar ogen toe, het is lastig te zien wie het zijn in het donker. Het meisje, Lavinia! Roxy klinkt opgelucht dat het geen enge moordenaar is en vraagt, "Lavinia, wat doe jij hier? Je was toch-"
Voor Roxy haar vraag kan afmaken stormt Lavinia op haar af en ze steekt een spuit in Roxy’s arm. Roxy’s ogen staan verschrikt en dan vallen ze dicht. "Neem haar mee!" sist Lavinia naar de jongen achter haar. Hij tilt Roxy van het bed en neemt haar mee. Lavinia en de jongen die Roxy draagt rennen naar beneden, naar buiten.
 
"Snel, gooi haar in de auto, Haru!" schreeuwt Lavinia, denkend dat niemand haar zal horen. Ze opent het portier van de auto, en de jongen genaamd Haru smijt Roxy op de achterbank. Lavinia stapt in aan de passagierskant voorin, en Haru kruipt achter het stuur. Met zijn voet trapt hij het gaspedaal in en weg zijn ze. Lavinia lacht hard en gemeen. Ze lijkt wel gestoord. Haru houdt zijn ogen op de weg. De koplampen van de gestolen Chevrolet waar ze in rijden, verlichten de duistere weg.

About the author

"Ik ben geboren in 2000 in Rotterdam. Toen ik ongeveer zeven jaar was, had ik al allerlei verhalen in mijn hoofd en sinds een paar jaar schrijf ik al mijn ideeën op. Het liefst schrijf ik over magie, mythische wezens en paranormale verschijningen. Mijn eerste boek bevat dan ook al deze dingen. Als het aan mij ligt zullen er hierna nog meer van mijn fantasievolle boeken verschijnen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Paranormale Wezens - Spirituele Zielen

Author:

Mandy Huibregtsen

Category:

Fantasy

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-12-2014

ISBN:

978-94-022-1317-1 / 9789402213171

Price:

€ 18,75

Language

Dutch