De herschikking van de geboortecodering

George J. Brandon Bravo Bruinsma

Category: Miscellaneous

€ 18,50
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

De herschikking van de geboortecodering is een roman waarin een hoogleraar klinische pathologie zich realiseert dat hij vrijwel nooit een eigen keuze heeft gemaakt in zijn
leven. Daarvan ervaart hij in toenemende mate beperkingen in zijn privéleven en zijn werk. Hij wijt dit gebrek aan een ontoereikende geboortecodering: de alles bepalende invloed van de numerieke waarde van zijn geboortedag en ontwikkelt een plan om dit te corrigeren. Daarvoor raadpleegt hij oude geschriftrollen in New York en keert terug naar zijn geboorteland. In een Indonesische werkplaats voor krissen wordt hij ingewijd in de mystieke rituelen over de transmissie van magische kracht en ziet daarin de mogelijkheid zijn code te herschikken.

From the book

About the author

Dr. George J. Brandon Bravo Bruinsma (1955, Bandung, Indonesië), schreef de novelle Op zoek (2011) en de roman In de tempel van mijn horloge (2013). In deze nieuwe roman stelt hij de vraag of de mens bij machte is zijn lot te veranderen. Daarbij schroomt hij niet om een uniek denkraam te ontwikkelen waarin realiteit en fictie door elkaar lopen. De auteur studeerde aanvankelijk percussie aan het Conservatorium, maar switchte voor de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en de opleiding tot cardiothoracaal chirurg in Utrecht waar hij ook promoveerde in 1999. Hij is getrouwd, heeft drie dochters en is werkzaam in het grootste perifere ziekenhuis in Nederland.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De herschikking van de geboortecodering

Author:

George J. Brandon Bravo Bruinsma

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

146

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-01-2015

ISBN:

978-94-022-1408-6 / 9789402214086

Price:

€ 18,50

Language

Dutch