Kinderen met een Missie

Saskia Hielkema

Category: Spirituality
  • (1)

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Verhalen met een boodschap. Op een avond stond er een jongetje aan het bed van Saskia Hielkema. Hij vertelde haar dat er nog meer kinderen bij haar zouden komen met hun verhaal. Iedereen is naar de aarde gekomen met een missie. Deze missie is voor iedereen anders en niet altijd even duidelijk. De levensverhalen van overleden zielen in dit boek zijn geschreven om u te helpen uw missie weer te herinneren en te leven. Wilt u uw missie weer herinneren, wacht dan niet langer, maar lees gauw de soms heftige, maar bijzondere levensverhalen van deze kinderen.

From the book

Op een avond stond er een jongetje aan mijn bed. Ik vroeg hem hoe hij heette en wat hij kwam doen. Zijn naam was Nico. Hij vertelde me dat er nog veel meer kinderen bij mij zouden komen. Ze zouden allemaal hun verhaal aan mij vertellen. En wat ik daar dan mee mocht doen… alles opschrijven en er een mooi boek van maken.
 
Hij vertelde me dat veel kinderen zich nu onbegrepen voelen. Niet weten bij wie ze terecht kunnen, misschien denken dat ze niet normaal zijn. Moeite hebben met de jachtige wereld. Ze hebben er behoefte aan om hun verhaal te kunnen vertellen, maar niemand gelooft ze of niemand heeft tijd. Nico vertelde me dat ik daar verandering in mag brengen door de verhalen van overleden kinderen die bij mij komen te bundelen en naar buiten te brengen. Zorgen dat ze bij de juiste mensen terecht komen.
 
Voordat ik begon aan dit boek dacht ik dat het overleden kinderen zouden zijn die bij mij zouden komen met hun verhaal. Toen ik begon met schrijven, bleek dat het toch een beetje anders zit. Ze laten zich wel aan mij zien als kind. De verhalen gaan over hun kindertijd. Maar niet iedereen is als kind overleden. Ze hebben alleen nog een hele belangrijke boodschap te vertellen aan iedereen die nu op aarde leeft.

About the author

"Ik ben geboren in 1976 en woon in Apeldoorn. Spiritualiteit speelt steeds meer een belangrijke rol in mijn leven. Ik vind het belangrijk dat mensen leven met aandacht en vanuit het hart. Dat ze gaan doen wat ze leuk vinden, in plaats van ‘moeten’. Ik inspireer mensen graag bij het vinden van hun missie. Dit boek is daar een belangrijk onderdeel van."

Reviews

2015-05-06 16:45:45 | By: Wil Ruijters | Rating:
Voel hier erg veel bij.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kinderen met een Missie

Author:

Saskia Hielkema

Category:

Spirituality

Number of pages:

38

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

13-02-2015

ISBN:

978-94-0221-486-4 / 9789402214864

Price:

€ 13,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)