Verzonnen Waarheid - Wat mensen beweegt

Leonard Bouwhuis

Category: Stories
  • (3)

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In deze bundel staan levensverhalen die meer zijn dan het opsommen van feiten, gebeurtenissen en ervaringen. De portretten brengen de lezer in contact met diepere lagen in zichzelf. Deze vorm van storytelling biedt de ruimte om dat wat mensen beweegt te leren herkennen en aan te zetten tot erkenning, zelfreflectie, bezinning en verdieping. Het voorwoord is geschreven door Wibe Veenbaas van Phoenix Opleidingen.

From the book

Nu, zoveel jaren later, is zij zelf moeder van een dochter. Een dochter die verlegen is met zichzelf, zich geen raad weet met haar onvervulbare verlangen te worden gezien wie ze is. De moeder weet zich eveneens geen raad. De opvoeding dreigt finaal uit de hand te lopen. Moeder en dochter drijven steeds verder uit elkaar. Zowel moeder als dochter ontbreekt het aan een goed voorbeeld. Geen vraag wordt beantwoord. Het leven is een opeenstapeling van emoties, van voorwaardelijkheid, van misverstanden, verwevenheid, van verwijten en zelfs haat geworden. Het grote stilzwijgen loert.

About the author

"Als levensloopcoach, trouwambtenaar en spreker bij uitvaarten heb ik te maken met levensverhalen. De laatste jaren ben ik eigen verhalen gaan schrijven. Daarbij ervaar ik dat het ‘op verhaal komen’ mij de mogelijkheid biedt mijn gedachten, gevoelens en beelden een plek te geven. Ik hoop met deze bundel de lezer te stimuleren ook te gaan schrijven. In welke vorm dan ook. Door te schrijven geef je jouw belevenissen en herinneringen een plek."

Reviews

2016-04-26 14:34:00 | By: Coaching Friesland | Rating:
Tijdens de Dag van Coaching Friesland die gehouden wordt op 28 mei 2016 doet Leonard Bouwhuis als 'stand-up spreker zijn verhaal tijdens een bijzondere interactieve lezing.

2015-12-23 14:53:00 | By: Henk van Schot | Rating:
Wat een inspirerende verhalenbundel. In een ruk uitgelezen en zelf gaan schrijven. Vooral het gebruik van de metaforen spreekt mij bijzonder aan.

2015-04-02 12:26:55 | By: Ben Okri | Rating:
De verhalenbundel 'Verzonnen Waarheid' inspireert mij bijzonder bij het schrijven. Met name de subtitel 'Wat mensen beweegt'. Het inzicht dat de verhalen mij geven is dat "als we de verhalen veranderen waarmee we leven, dan veranderen we zeer waarschijnlijk ook ons leven". Met andere woorden: door te schrijven beleef ik de gebeurtenissen weer opnieuw en krijgt het een nieuwe betekenis. Dit boekje zette mij op het goede spoor.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verzonnen Waarheid - Wat mensen beweegt

Author:

Leonard Bouwhuis

Category:

Stories

Number of pages:

62

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-02-2015

ISBN:

978-94-022-1495-6 / 9789402214956

Price:

€ 14,45

Language

Dutch

Rating:

  • (3)