KIRA onze bijzondere belevenissen met een Heidewachtel

Marion Wesselink-Hams

Category: Animals
  • (2)

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Deze verhalenbundel beschrijft hoe de eigenzinnige jachthond Kira haar intrede doet in hun al even eigenzinnige gezin. De waargebeurde belevenissen zijn voor menig hondenbezitter een feest van herkenning. Voor mensen die overwegen een hond in huis te nemen is het een echte aanrader. En zoals de jongste zoon zegt: "Kira is echt van toegevoegde waarde!"


From the book

Ja, Kira mag naar de cursus, daar aangekomen wordt ons nogmaals duidelijk dat Kira een heel druk, heel onrustig maar ook razendsnel hondje is. Ze rent heen en weer en springt over tafels waarop ze eigenlijk alleen nog maar rustig mag gaan staan. Het hoort niet maar eigenlijk ben ik best wel trots op onze kleine druktemaker. Daar zit tenminste pit in. En of er pit in zit! Kira rent en draaft altijd als ze buiten is, nooit hoef je haar te manen om door te lopen. Zij loopt voorop. Beter is misschien, zij trekt altijd zo hard aan de lijn dat zij wil bepalen waar jij naar toe gaat. Ze is tijdens het rennen altijd met haar neus naar de grond gericht om alles zo goed mogelijk te kunnen ruiken. Naïef als we zijn denken we dat dit in de loop der tijd nog wel minder zal worden. Niets is minder waar. Kira bepaalt de snelheid en die is steevast hoog. Gelukkig mogen wij nog steeds bepalen waar we heen gaan. Al zou Kira daar vast graag inspraak in hebben...

About the author

"Geboren op het platteland in 1959 ben ik later naar de ‘grote’ stad verhuisd. Ik ben getrouwd en ben moeder van drie zonen. Ik heb in de jaren negentig ruim zeven jaar als free-lance journaliste voor het Almelo’s Weekblad gewerkt. Schrijven is voor mij een uitlaatklep. Ik heb met heel veel plezier aan het boek over Kira geschreven en vind het fijn anderen deelgenoot te maken van onze bijzonder belevenissen met een Heidewachtel."

Reviews

2015-05-11 10:30:37 | By: Herman Roovers | Rating:
Een leuk boekje, ook als je geen hondenliefhebber bent (zoals ik). Het boekje leest vlot en is natuurlijk extra herkenbaar als je Marion en haar familie kent. Zonder teveel te willen verklappen, heeft het boekje een hoog "Pietje Bell" gehalte vanwege de vele streken van Kira. Ook zijn er ontroerende momenten.

2015-03-17 18:43:13 | By: Marjolein | Rating:
Leuke, korte opzichzelfstaande verhalen over de belevenissen die het gezin van de auteur meemaakt wanneer de eigenwijze hond Kira haar intrede doet.Vlot geschreven,leest daarom prettig weg.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

KIRA onze bijzondere belevenissen met een Heidewachtel

Author:

Marion Wesselink-Hams

Category:

Animals

Number of pages:

126

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-03-2015

ISBN:

978-94-022-1534-2 / 9789402215342

Price:

€ 17,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)