Cover voorkant
Poepsel
Poepsel

Poepsel

Dominique Denkers

Category: Picture books
  • (3)

€ 15,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek gaat over poep. Wat zei ik nu "POEP"??!!
Ja dat lees je goed, dit verhaal gaat over de intens verdrietige drol Poepsel, die zoveel zelfmedelijden heeft dat je denkt 'dit komt nooit meer goed'. Maar dan krijgt hij bezoek van een Poepvlieg die ook nog eens een fee is. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ze ontmoeten onder andere de dikke drol Desireed en Spat Spetterpoep. Ga er maar eens goed voor zitten en ga met Poepsel mee op avontuur!

From the book


"Oh ja, denk je dat", zei de Poepfee-vlieg, "kijk eens heel goed om je heen. Zie je ergens een hoopje poep liggen? Laten we eens een kijkje nemen op de hoek. Daar ligt Keutel van Dreüten. Eens kijken hoe het met hem gesteld is."

"Uh nee... ga maar alleen", zei Poepsel. "Ik, uh... ben er niet echt op gekleed en mijn haar zit ook niet echt. Ga jij maar uh... vast, ik zie je later wel."

"Maak je niet zo druk Poepsel, hij kan ons niet zien. We zijn hier door toverkracht. Niemand kan ons zien, tenzij... je zelf begint te praten tegen de drol. Kom mee, we zijn er zo."

Daar lag hij dan, heer Keutel van Dreüten. Hij was perfect! Een lange statige drol van klasse. Je kon zien dat hij van goede huize kwam. Hij was lang en glad, geen enkele oneffenheid te vinden. Zijn afkomst was van een echt ras dat wel uitgebalanceerd voedsel moest eten.
"Vind je het vandaag ook zo’n heerlijk weertje?", zei Van Dreüten.
Opeens zei een stem: "Ja, dat ben ik helemaal met je eens Van Dreüten."

About the author

Op het moment dat ik dit stukje over mezelf schrijf ben ik precies 38 jaar, 5 maanden en 21 dagen oud. Dat zijn 14.053 dagen, ofwel 337.283 uren, oftewel 20.237.006 minuten, danwel 1.214.220.376 seconden. Hoe cool is dat? Van jongs af aan stroom ik over van fantasie. Voor mijn kinderen lees ik graag voor en soms bel ik familie, of wie er maar wil luisteren, op om voor te lezen. Ton Mes maakte de fantastische illustraties bij het verhaal."

Reviews

2016-03-30 20:18:29 | By: Roselin | Rating:
Mijn dochter van 6 en ik liggen helemaal in een deuk als we Poepsel lezen. Lezen is iets wat we dagelijks doen en door het grappige karakter van het boek , grijpen we regelmatig naar Poepsel. In het begin ging het zelf zo van en ?wie ligt er nu in de wc? Desireed of meneer Spetterpoep? Zeer grappig en fantasierijk! Ook de bestelling van het boek verliep vlot.

2015-09-11 16:29:32 | By: Therese | Rating:
Een grappig, fantasierijk boek over een klein verdrietig menselijk drolletje, dat zich uiteindelijk weer heel gelukkig gaat voelen. Het boek sluit aan bij een populair onderwerp bij jonge kinderen en brengt met dit 'poep-thema' ook een "grote boodschap" over: : wees blij met wie je bent. Leuk om voor te lezen aan je kind en om samen te schateren.

2015-09-03 23:21:50 | By: Peter
UitstekendWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Poepsel

Author:

Dominique Denkers

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

27-03-2015

ISBN:

978-94-022-1519-9 / 9789402215199

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)