Cover voorkant
Luc Lucifer en Druppie Drup
Luc Lucifer en Druppie Drup

Luc Lucifer en Druppie Drup

Gert Jansen

Category: Comic books

€ 19,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een kinderprentenboek met teksten van Cees Korbijn, grotendeels op rijm. Twee tegenstellingen ontmoeten elkaar en worden vrienden die een reis gaan maken naar de oorsprong van hun bestaan, die dreigt ten onder te gaan. De vrienden gaan hun oorsprong redden.

From the book

We gaan aan boord, we gaan aan boord Heel makkelijk gezegd Maar hoe kom je als Drup en Lucifer Op zo’n groot schip terecht De loopplank, die is veel te druk Daar komen we niet door Maar ’t schip ligt aan de trossen vast Van achter en van voor Dat is een kans, ziet Luc meteen Dat houden we in het oog We klimmen strakjes ongezien Daar langs zo’n tros omhoog Ja, jij kunt klimmen, jammert Drup Al wil ik nog zo graag Een drup gaat nooit eens naar omhoog Een drup glijdt altijd naar omlaag Kom op nou Druppie, ik help je wel Dat is voor mij geen last Kijk, daar klimt Luc en aan zijn been Houdt Druppie zich stevig vast.

About the author

"Ik ben geboren in 1956 in Harderwijk. Ik ben een autodidact schilder en tekenaar. In Elburg en Zwolle heb ik enige tijd als cartoonist voor diverse kranten gewerkt. Hier is destijds Luc Lucifer ontstaan. Ik ben meer schilder dan schrijver. Woon al jaren in Elburg en ben daar ook "wereldberoemd" als schilder. Ook ben ik erg begaan met de natuur. Via ,via heb ik Cees Korbijn ontmoet die er vervolgens teksten bij heeft gemaakt. Heden wijd ik mij geheel aan de schilderkunst en geef ik af en toe les op scholen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Luc Lucifer en Druppie Drup

Author:

Gert Jansen

Category:

Comic books

Number of pages:

54

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-12-2008

ISBN:

978-90-883-4599-9 / 9789088345999

Price:

€ 19,45

Language

Dutch