Cover voorkant
Op zoek naar jou - Hoe vind ik de ware?
Op zoek naar jou - Hoe vind ik de ware?

Op zoek naar jou - Hoe vind ik de ware?

Dolores Dimic


€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op zoek naar jou – Hoe vind ik de ware? beschrijft een beproefde formule die je helpt je liefdespartner te vinden. Als je weer een verkeerde keus hebt gemaakt, als je gekwetst bent door een partner, als je relatie gewoon niet werkte of als je je alleen maar afvraagt hoe en waar je je speciale liefde kunt vinden: dit boek gaat al je vragen beantwoorden en je systematisch naar de juiste persoon leiden, zodat je nooit meer voor de ‘verkeerde’ partner valt. Op zoek naar jou staat vol met tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden en raakt alle essentiële aspecten van de zoektocht naar een partner. Verfrissende, inspirerende en zeer motiverende lectuur. Pas de formule toe, deel je inzichten met anderen – en geniet van het resultaat!

From the book

Als je relaties hebt gehad die uit elkaar zijn gegaan of als je de neiging hebt op de voor jou verkeerde partner te vallen, of als je het idee van een liefdespartner gewoon niet aantrekkelijk vindt, kan het zijn dat je overtuigingen hebt die niet nuttig voor je zijn. Een overtuiging is een bewust of onbewust concept waarvan je gelooft dat het waar is, omdat je het zelf mee hebt gemaakt en je eigen conclusies hebt getrokken (bijvoorbeeld ‘Mijn ouders hielden niet van me en dat betekent gewoon dat niemand van me kan houden’), of omdat iemand jou herhaaldelijk zogenaamde ‘waarheden’ heeft verteld (bijvoorbeeld ‘Je bent zo lelijk, je zult nooit een partner vinden’). Belemmerende overtuigingen zijn gedachten die ervoor zorgen dat je je slecht gaat voelen, onwaardig voelt, boos wordt, bang wordt. Deskundigen noemen ze belemmerend omdat ze niets positiefs aan je leven toevoegen. Ze kunnen zelfs jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid aantasten. Waarom zou je eraan willen vasthouden? Voor het geval dat je denkt: ‘Maar ik kan er niets aan doen, ze ZIJN er gewoon!’ ga ik nu tegen je zeggen: ‘Jawel, dat kun je WEL.’ Je kunt ermee ophouden gedachten in je hoofd rond te laten sluipen die slecht voor jou zijn. In dit hoofdstuk laat ik je zien hoe dat gaat.

About the author

"Ik ben geboren in 1968 en ik ben NLP Master Practitioner. Mijn energie besteed ik aan het coachen van singles op hun reis naar de juiste liefdespartner. Nadat ik op mijn eigen reis veel kikkers gekust had en (bijna) alle fouten had gemaakt die een single kan maken, vond ik mijn liefdespartner in 2008. We wonen samen op het mooie eiland Texel."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op zoek naar jou - Hoe vind ik de ware?

Author:

Dolores Dimic

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-03-2015

ISBN:

978-94-022-1542-7 / 9789402215427

Price:

€ 17,99

Language

Dutch