Kansrijk

Wim Leenheer

Category: Society
  • (1)

€ 21,25
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

John hoort stemmen, in zijn gedachten, om zich heen. Steeds erger en angstaanjagender. Maar uitleg en hulp komen uit een onverwachte hoek. In een wereld met onverwachte dimensies, alternatieve natuurverschijnselen en verrassende wendingen, waarbij bedreigingen en hulp meermalen van plaats verwisselen, komt John langzaam tot nieuwe inzichten. Kennis, die letterlijk van levensbelang is. Humor, spanning en opmerkelijke beschouwingen maken van dit boek een verrassend verhaal, waarin de lezer wordt uitgenodigd creatief te denken, gangbare zekerheden ter discussie te stellen en zelfstandig een mening te vormen.

From the book

"En zo zou ik zelf een andere toekomst kunnen kiezen? Door over te stappen naar een andere tijdwereld?"
Hij sprak alsof het ging om een enkeltje naar de Bahama's.
"Ho ho, John. Zo simpel is het niet. Overstappen is in de basis heel eenvoudig. Dat is een kwestie van kiezen. Dat is niets nieuws. Jij maakt keuzes waardoor je leven, zoals je dat zelf noemt, anders wordt. Grappig, want het wordt anders dan wat? Heb je dat andere leven al gehad en beviel de uitkomst niet? Nee, je veronderstelt meerdere varianten met elk een bepaalde gang van zaken en besluit om er een te kiezen. Prima. En daarnaast zijn er nog zaken die je niet zelf besluit, maar die je simpelweg overkómen. En zo wordt elke seconde, of zelfs permanent, jouw leven bepaald door het doorlopen van tijd én toeval. En soms, heel soms bepaal je daarin bewust welke van de vijfdimensionale sporen je wilt gaan volgen. En elk moment moeten die keuzes opnieuw worden gemaakt. Elk moment, om het even een 'moment' te noemen, wordt ook weer een stukje in die vijfde dimensie gereisd."

About the author

"Na enkele decennia met vechtsport en zweefvliegen als hobby's werd het tijd voor andere uitdagingen. Schaken dus, én het schrijven van dit boek. Mijn werk als adviseur informatiebeveiliging vraagt inlevingsvermogen, creativiteit en het uitleggen van moeilijke zaken aan een divers publiek. Met dit boek hoop ik beide werelden te hebben doen samengaan."

Reviews

2015-05-27 21:09:28 | By: Adriaan | Rating:
Super verrassend!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kansrijk

Author:

Wim Leenheer

Category:

Society

Number of pages:

290

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-04-2015

ISBN:

978-94-022-1546-5 / 9789402215465

Price:

€ 21,25

Language

Dutch

Rating:

  • (1)