Kortsluiting

Isa Karina Sadowski en Noor Lammerts van Bueren

Category: Youth books

€ 19,65
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nina is een doodgewoon meisje van 15 jaar met leuke vrienden en een lichte boekenverslaving. Eigenlijk gaat alles wel prima tot dat haar vader besluit dat ze naar het technasium moet. Ze belandt in een nieuwe klas vol nerds. Haar beste vriendin, Rozelin, reageert niet meer op haar berichtjes en neemt haar telefoon ook niet op. Nieuwe vriendinnen heeft ze niet direct en dan zit ook nog dat stille meisje naast haar. Nina moet een aantal pittige keuzes maken. Kiest ze ervoor om aan de eisen van Rozelin te voldoen of kiest ze voor het eigen gevoel? En wat doet ze met die leuke jongen uit haar nieuwe klas?

From the book

Nog een hele poos blijf ik gewoon zitten. Deze plek doet me denken aan het plekje in mijn bos. Alleen zonder het water en hier zijn meer mensen. En dode mensen.
Maar het is hier wel stil, meestal perfect stil. Soms hoor je wel ineens iemand hard huilen en wanneer dat gebeurt, probeer ik zo snel mogelijk weg te gaan. Ik kan daar echt niet tegen.
Ondanks alles voel ik me hier toch heel fijn. Hier kan ik mijn hele hart luchten, zoals ik dat nergens anders kan. Eigenlijk vind ik het heel moeilijk om te omschrijven hoe ik me voel hier. Het voelt gewoon goed, vertrouwd. Al ben ik er natuurlijk liever niet.
Ik sta op en leg nog een briefje neer voor haar. Ze zal het niet lezen, maar ik vind het fijner om het op te schrijven dan om het te vertellen.

About the authors

Noor: "Ik ben geboren in Utrecht waar ik nu nog steeds woon. Ik heb eigenlijk nooit echt de droom gehad om een boek te schrijven, ik ben eigenlijk meer een bèta-kind. Toch vond ik het wel heel erg leuk om samen met Isa aan ons boek te werken."

Isa: "Ik ben geboren en getogen in Arnhem. Met mijn poppen raakte ik nooit uitgepraat omdat ik altijd weer een langer verhaal voor ze had bedacht. Nu Kortsluiting echt een boek is, weet ik zeker dat ik eigenlijk niks anders meer wil dan verhalen bedenken en schrijven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kortsluiting

Authors:

Isa Karina Sadowski en Noor Lammerts van Bueren

Category:

Youth books

Number of pages:

234

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

24-04-2015

ISBN:

978-94-022-1617-2 / 9789402216172

Price:

€ 19,65

Language

Dutch