Cover voorkant
Engel, je kunt niet vliegen met gebroken vleugels
Engel, je kunt niet vliegen met gebroken vleugels

Engel, je kunt niet vliegen met gebroken vleugels

Frieda Eiland

Category: Spirituality

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een zoektocht naar het heilige mysterie waar wij mensen deel van uit maken, verbonden met een gezonde werkelijkheid. Kan er goed en kwaad op aarde zijn? Kan er goed en kwaad in de mens zitten? Kan er goed en kwaad in jou en mij zijn? In dit boekje wordt het "Het heilige mysterie en de aardse werkelijkheid" beschreven op een eenvoudige begrijpelijke manier, ondersteund door beelden. Het is een zelfhulpboekje waarin ook een schema staat waardoor mensen zelf hun schaduwkant kunnen herkennen om de behoeftes erachter te leren begrijpen om zo in de alomvattende liefdeskracht op aarde te zijn.

From the book

Verlangen Hoog en laag ben ik hiervoor gegaan Kan het goede en het kwaad bestaan O, Heilige mysterie toch Het was de eenheid die ik zocht Het was mijn aardse verlangen De schaduw te ondervangen Liefde verbinden met de Geest Begrijpen wat men vreest Alles is AL Het vuur dat altijd branden zal In jou en mij Beiden vrij

About the author

"Ik ben geboren in 1957 en werkzaam als natuurgenezer, met daarvoor een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Ik verbind de gezonde werkelijkheid en het heilige mysterie om zo op een eenvoudige praktische manier mensen te begeleiden. Dit kan zowel op lichamelijk-, geestelijk- en/of op zielsniveau liggen. Vanuit een natuurlijke gave help ik mensen de trauma op te zoeken achter hun klachten. Om zo het helingsproces in werking te zetten."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Engel, je kunt niet vliegen met gebroken vleugels

Author:

Frieda Eiland

Category:

Spirituality

Number of pages:

46

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-12-2008

ISBN:

978-90-883-4546-3 / 9789088345463

Price:

€ 14,45

Language

Dutch